نه شوهرم نه پدرشوهرم روز زن رو نه تبریک گفتن نه چیزی منه احمق خر جلو جلو رفتم کادو تولد و روز مرد شوهرمو خریدم چیکار کنم به نظرتون شوهرم ک سفره مثلا یه زنگ نمیزنه اصلا امشبم واسه باباش کیک بردم گفتم ک واسه روز زن درست کردم بازم هیچی خاک تو سر من ک همیشه دلم واسه ادما میسوزه ک همیشه دارن از پشت خنجر میزنن خاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااک تو سرم ک این دلسوزی همیشه باعث میشه بقیه سواستفاده کنن حتی شوهرم
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
خوندم 🥺😔🥺چی بگم بهت آخه تو رو شناختی که تو این همه سال زندگی داری چی در موردش فکر میکنی عز ...
دفعه اولش نیس این نامردی خودمم صد درصد مطمین نیستم چون هر راهی رفتم به بن بست خوردم ک بفهمم اون زنه کدوم شهر رفته ولی 90 درصد مطمینم یه چیزی هست ک شوهرمم اصلا خبر نمیگیره و همش بهونه و توجیه میاره نمیدونم این دوگانگی بیشتر عذابم میده
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍