2821
2789
عنوان

کات کردم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 57 پست
گریه کرد تهش🥺🥺خیلی بش وابستم از دنیای بدون اون میترسم از بیرون رفتن حتی میترسم وای من چمه

بهش وابسته شدی اولش طبیعیه

ولی اگه دوست داره چرا کاری کرده از دستت بده

حتما از لجبازیه بیین کاری میکنه برای برگشتت

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بعد دو ساعت انتظار داری حالت خوب باشه چند ماه وقت میبره اما فراموش میشه

بلاتکلیفی موندم دوسم داشت میدیم دوسم داره ولی میخاستم اینطوری بم ثابت بشه... بهم گفت هیچکس ب زنش حق طلاق نمیده ب هرکی بگی مسخرت میکنن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهش وابسته شدی اولش طبیعیه ولی اگه دوست داره چرا کاری کرده از دستت بده حتما از لجبازیه بیین کاری م ...

عمدا باهاش کات کردم ک ببینم بخاطر عشقمون قبول میکنه ک حقو بهم بده؟ ببینم براش ارزششو دارم یا نه...

از مرد جماعت حالم بهم میخوره😑🔪

منم:)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
عمدا باهاش کات کردم ک ببینم بخاطر عشقمون قبول میکنه ک حقو بهم بده؟ ببینم براش ارزششو دارم یا نه...

که فعلا دیدی نداره

کوتاه نیا از خواستت ببین چی میشه شاید برگشت و قبول کرد

خاستم بگم باشه حق با توعه هرچی تو بگی مثل همیشه...ولی موندم رو حرفم برا اولین بار، ک ببینم واقعا چقد حاضره برام هرکاری بکنه.. هرچند این حق خودمه و باید بهم بده..

که فعلا دیدی نداره کوتاه نیا از خواستت ببین چی میشه شاید برگشت و قبول کرد

خداکنه برگرده..من دارم داغون میکنم خودمو ک سر حرفم بمونم 

.. ولی اگرم برنگرده واقن واقن داغون تر میشم

خداکنه برگرده..من دارم داغون میکنم خودمو ک سر حرفم بمونم  .. ولی اگرم برنگرده واقن واقن داغون ...

اگه برنگشت میفهمی دوست نداره

و سعی میکنی کم کم عادت کنی و فراموشش کنی

سرخودتو گرم کن

مرسی عزیزدلم ک ارومم کردی🥺♥️💋 ... اره.باید همینکارو کنم

اولین قدم پاک کردن عکس و شماره وپیام وچیزای دیگه ست بعدش زمان بده به خودت حل میشه

سنت بره بالاتر کلی ادم میاد تو زندگیت که قدرتم بیشتر میدونه ولی باید خودتم بخوای فراموش کنی 

ایشالا هرچی خیره بشه

اولین قدم پاک کردن عکس و شماره وپیام وچیزای دیگه ست بعدش زمان بده به خودت حل میشه سنت بره بال ...

ممنون عزیزم..پیاماشو پاک کردم

عکسامونو دلم نمیاد هرچی خاطره خوب تو زندگیم داشتم مربوط ب اونه. باید یکم بگذره تا بتونم پاک کنم

ممنون عزیزم..پیاماشو پاک کردم عکسامونو دلم نمیاد هرچی خاطره خوب تو زندگیم داشتم مربوط ب اونه. باید ...

درسته

ولی زمان درستش میکنه:)