2777
2789
عنوان

ابروم رفت 🤦‍♀️😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 44 پست
ممنون عزیزم حالا نمیدونم دیگه هول شدم کاش جمع نمیکردم

حالا اشکال نداره😂

نیتی که پشتش نبوده 

برای ولن و بقیه مناسبتا هم همین خودتو پسرت باهم وقت بگذرونین

اصلا ارزش غصه خوردن نداره😘💕💕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قایم کردی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من وپسرم گاهی وقتها یا میریم بیرون رستوران یا فست فود چرابد باشه خیلی هم خوبه چقدر هم مزه میده

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

خوب کردی آدم بعضی اوقات بایدخودش تنهایی بره خرید وگشت وگذار

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
نمیدونم بخدا ولی گفتم نبینه بهتره ولی فهمید انگار

درکت می کنم. من ومامانمم یه چی می خوردیم نمی دونم چرا بابام میومد هول می کردیم و با عجله صحنه رو پاکسازی می کردیم😂

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

شوهرمنم خیلی پرروئه

سرکار بختیاری وبرگ و... میخورن اغلب روزها بهترین غذا

بعد من وپسرم ازهایدا یه ساندویچ شریکی میخوریم

میگه چی خوردین میگم ظهرساندویچ قهرمیکنه میگه پس من چی

منم محل نمیدم