2777
2789
عنوان

مشکل گوارشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 23 پست
تلخی دهان رفلاکس صفرا احتمالا دارید یک سونو گرافی هم بدهید شاید همش مال سنگ کیسه صفرا باشه آندوسکوپی ...

نگرانم نباشید مشکلات گوارشی بیشترش مربوط به استرس است حتما که چیز خطرناکی نیست فقط درد داره و خوب شدنش سخته 

نگرانم نباشید مشکلات گوارشی بیشترش مربوط به استرس است حتما که چیز خطرناکی نیست فقط درد داره و خوب شد ...

من سونو دادم مشکل سنگ صفرا اینا ندارم

مشکل درد معده ام اون موقع از کیست تخمدان بود 

اما رفلاکس و تلخی دهان که همیشه داشتم

الان چند وقته عود کرده 

‌ بدجور شده

مثلا ترش که کردم اسید کامل بالا میومد تو حلقم 

و بعد از اون مشکل بلع گرفتم

یعنی با قورت دادن احساس فشار میکنم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من سونو دادم مشکل سنگ صفرا اینا ندارم مشکل درد معده ام اون موقع از کیست تخمدان بود  اما رفلاک ...

دکتر گوارش برید می بینی با یک داروی ساده حل میشه نگران نباش و نترس همش اسید معده است با دارو و رعایت غذایی خوب میشی شایدم باکتری داری که میگی خیلی وقته این مشکل را داری به هر حال تا دکتر گوارش نروی متوجه نمیشی  خوب میشی نگران نباش َ

من سونو دادم مشکل سنگ صفرا اینا ندارم مشکل درد معده ام اون موقع از کیست تخمدان بود  اما رفلاک ...

عزیزم شما خوب شدید؟ من رفلاکس دارم احساس میکنم چیزی تو گلوم گیر کرده بخصوص بعد از خوردن غذا تا یاعت ها احساس سنگینی و گرفتگی مری دارم 

سلام دوست عزیز .شما خوب شدین؟؟ منم مثل شما حرارت وداغی معده دارم بیشتر وقتی گرسنه میشم یا مثلا پرتقال وچیزای اسیدی میخورم اینجوری میشم گاهی هم خودس یهویی داخل معدهم داغ میشه  اصلا حالم یجوری میشه  .من رایتش آندوسکوپی هم کردم دکتر گفت ریفلاکس صفرا وفتق هیاتال دارم که کوچیکه ولی بازم خیلی اذیت میشم همش اسید میاد داخل گلوم وگلوم همیشه پره خلطه وسمت چپ وراستم تیر میکشه گاهی .کلا زندگیم نابود شده   

حالا مال من تلخ میشد بهتر شده الان چیزی که اذیتم میکنه و رفته تو مخم اینه که چرا معدم از درون حرارت ...

صفحات بالاست. کیسه صفرا پره. باید به طب سنتی خوب مراجعه کنی صفراتو خالی کنی.

من سونو دادم مشکل سنگ صفرا اینا ندارممشکل درد معده ام اون موقع از کیست تخمدان بود اما رفلاکس و تلخی ...

سونو فقط درصورتی که لجن داخل صفرا دیگه تبدیل به سنگ صفرا شده باشه نشون میده. الان صفراتون لجن صفرا داره

من سونو دادم مشکل سنگ صفرا اینا ندارممشکل درد معده ام اون موقع از کیست تخمدان بود اما رفلاکس و تلخی ...

یه سونوی تیروئید هم بدید. ممکنه گره تیروئید یا التهاب تیروئید داشته باشید