2777
2789
مگ میبرن؟

ن تاپیک و بد نوشتم  خواستم  بگم  اینا برای حموم  و لوازم بهداشتیش  واسه خودمم که برم  بیمارستان پوشک  و شورت سرجی فیکس  گرفتم بازم چیزی کمه بگیرم ؟ 

منظورم این بود ببخشید بد نوشتم

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه رو دیگه توی بیمارستان حموم نمیکنن . سالها هست دیگه ممنوع شده بچه رو توی اتاق عمل با دستمال ...

اینو منم شنیدم و یادمه خواهرزادمو هم نشسته بودن ولی من ۶مه پیش زایمان کردم دخترمو اول بردن خانوادم دیدن بعد گفتن میبریم میشوریمش بعد تحویل میدیم آوردنشم کاملا تمیز بیمارستانمم خصوصی بود خیلی معروف یعنی واقعا شستنش؟

برای نی نی شامپو این چیزا لازم نیست دستمال مرطوب هم برای خودت هم نی نی دور پیچ  پتو کلاه دار شی ...

ت عزیزم وزنش ۲۶۰۰ بود  کمتر   گفت درنظر بگیر

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
اینو منم شنیدم و یادمه خواهرزادمو هم نشسته بودن ولی من ۶مه پیش زایمان کردم دخترمو اول بردن خانوادم د ...

نمیدونم واقعا . ولی من شنیدم به دو دلیل بچه ها رو دیگه نمی شورن توی بیمارستان . دلیل اول این که میگن این چربی که پوست بچه داره براش مفیده و بهتره اقلا ۲۴ ساعت بعد تولد روی پوستش بمونه . و دلیل دوم این که گاها به دلیل شلوغی و بی احتیاطی افراد در بیمارستان حوادثی موقع حموم کردن پیش میومد که به نوزاد اسیب جدی میرسید و خوب بچه ای که سالم به دنیا اومده بود مثلا بر اثر ضربه به سر دچار مشکل جدی میشد . بنابراین تصمیم گرفتن ماجرای حمام کردن بچه در بیمارستان رو متوقف کنن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگ چیزی کم هست بهم بگین مرسی 

سلام عزیزم زایمان کردی؟؟

وزن بچت چقد بود؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍