2821
2789
عنوان

سکته چشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 7448 بازدید | 93 پست

فعلا یه دوره آواستین تزریق کردم دیروز بعد یه ماه عکس انداختم کمی تورم ورید کم شده بود دیدم هم خیلی کم بهتر شده خیلی جزییی البته.

اگه تهران نیستی تو برنامه دکتر ساینا عکس چشمت رو بفرست واسه دکتر رمضانی متخصص شبکیه ببین چه نظری میده 

خدایا خودمو بهت میسپارم

راستی دلیل پیدا نکردی واسه این عارضه منم همه چی سالم بود 

گفته بودی شب قبلش استرس و فشار روت بوده منم شک دارم یه شب تا صبح یه فشار روحی روانی یه از خدا بی خبر وارد کرد بهم فکر کنم ازون موقع به بعد شروع شده ولی نمی‌دونم میتونم ثابت کنم با شکایت اینا یا نه

خدایا خودمو بهت میسپارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه منم انسداد ورید مرکزی هست ولی گفتن به عصب آسیب رسونده و قابل برگشت نیست، واسه شما توی چه وضعیتی ...

ولی من بیناییم کامل از بین نرفت فقط تار شده بود و کج و معوج و اینکه اینطور نیست که یه روز بهتر بشم ی  روز بدتر تو همون حالت بوده از اول

خدایا خودمو بهت میسپارم
راستی دلیل پیدا نکردی واسه این عارضه منم همه چی سالم بود  گفته بودی شب قبلش استرس و فشار روت ب ...

عزیزم من آزمایش ژنتیک انجام دادم و مشخص شد که سندرم آنتی فسفولیپید دارم و ازونموقع روزی یه آسپرین میخورم که به چشم دیگه یا جای دیگه نزنه،چون این بیماری کلا باعث لختگی تو هر قسمت از بدن میشه 

عزیزم من آزمایش ژنتیک انجام دادم و مشخص شد که سندرم آنتی فسفولیپید دارم و ازونموقع روزی یه آسپرین می ...

ببخشید خیلی سوال میکنم منظورتون چیه آزمایش ژنتیک 

منم فرستادن متخصص داخلی آزمایش خون و ....دادم هزینه شم یک و خورده شد یعنی همون بوده؟ فسفولیپید هم انگار جزوش هست سرچ کردم .

خدایا خودمو بهت میسپارم

[QUOTE=291986086]ببخشید خیلی سوال میکنم منظورتون چیه آزمایش ژنتیک  منم فرستادن متخصص داخلی آزمایش خون و ....داد ...[/QUOTباید از دکتر بپرسید که نوشته بوده یا نه . من تمام آزمایشات چربی و قند و تیرویید و اینا همه جدا رفتم و آزمایش فسفولیپید هم جای دیگه جدا

سلام چشم شما درمان شد؟

چشمتون در چه حاله عزیزم

من دیروز واسه چکاپ رفتم پیش دکترم ، ۶ ماه یکبار میرم که اون یکی چشمم کنترل بشه و مشکلی واسه اون پیش نیاد ، دیروز رفتم با حرفاش داغونم کرد و استرس به جونم انداخت . گفت این یکی چشمم هم عصبش ضعیف هست و مستعد سکته و گفت قند و چربی و فشار رو همیشه کنترل کنم و آسپرین هم همیشه بخورم . از دیروز حالم دگرگونه ، شما دکترت چیزی نگفته که باید نگران اون یکی چشم باشید یا نه؟ دفعه قبل بهم گفت آسپرین میخوری این یکی چیزیش نمیشه ولی اینبار گفت حتی آسپرین هم تضمین قطعی نیست . آخه چرا حرفش یکی نیست

دکترت کیه؟کلینیک نور برو ببین نظر اونا چیه

چرا پس ب شما اواستین تزریق نمیکنن.

هیچ دلیلی واسه من پیدا نکردن الان عکس جدید انداختم کمی ازون تورم کم شده بود دکتر گف بازم برم تزریق منم چون آخرای بارداری هستم نمی‌دونم برم یا بعدا برم.بعد تزریق اول هم مگس پران چشمم زیاد شد و هم چشمم جرقه میزنه حالا دیگه نمی‌دونم از تزریق یا نه.در کل چون تهران نیستم دکترم تهرانه دسترسی راحت ندارم که سوالامو راحت بپرسم.

خدایا خودمو بهت میسپارم
دکترت کیه؟کلینیک نور برو ببین نظر اونا چیه چرا پس ب شما اواستین تزریق نمیکنن. هیچ دلیلی واسه من پی ...

من تهران بیمارستان بینا میرم پیش دکتر کاظمی مقدم 

بمن گفت تزریق جواب نمیده چون عصب آسیب دیده

شما هم بچه کوچیک داری؟من پسر سه ساله دارم

من سه تا بچه دارم هشت ساله پنج ساله   دوساله الآنم ماه آخر بارداری هستم منم خیلی نگران بچه هام بودم ولی ببین بهش فکر نکن باور کن هر چی بیخیال باشی بهتره می‌دونم گفتنش راحته خود من تو عمل جا میزنم . ولی اون مدت که فکر و خیال کردم خیلی فشار عصبی روم بود از لحاظ جسمی هم تحلیل رفتم سرم به قدری سنگین بود حتی با اینکه فشارم همیشه پایین بود اون موقع فشارمم بالاتر بود یعنی دستی دستی داشتم بدتر میکردم اوضاع رو .برای چی واسه چیزی که اتفاق نیفتاده حالتو خراب کنی فقط کنترل کن و بسپار ب خدا.

خدایا خودمو بهت میسپارم
من سه تا بچه دارم هشت ساله پنج ساله   دوساله الآنم ماه آخر بارداری هستم منم خیلی نگران بچه ...

ای جااان 

ماشالله بهتون خدا بهتون سلامتی و توان بده الهی آمین

آره عزیزم واقعا فقط سپردم بخدا ، خودش به دل پاک بچه هامون رحم کنه و سایه ما بالاسرشون باشه 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792