2777
2789
عنوان

یه جوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست
نمیدونم قبلش افسردگی داشتم بعد افسردگی اینجور شدم

تو این شرایط پیش میاد به خاطر زمستونم هست

افسردگی فصلی نداری؟

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا الان صد بار گوشیمو گذاشتم کنار دوباره برش داشتم رفتم اینستا حوصله اینستا را نداشتم اومدم اینجا ...

الهی بگردم سعی کن ذهنت رو آزاد کنی و به هیچی فکر نکنی و بخوابی

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
حتی اونم نمیدونم  بیشتر تو پاییز حالم گرفتس

خیلی بهش بها نده ایشالا زود زود خوب میشی

چیزای گرمی بخور سرحالت میکنه تو این فصل خرما دارچین زنجبیل کاچی اینا بخور

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
من حتی دل تنگ یه کسیم که نمی دونم کیه  نمی دونم چرا اینجوری شدم 😭😭

عزیزدلم از عمق وجودم درکت میکنم واقعا شرایط سختیه خدایی.منم نمیدونی چی کشیدم این یک هفته ده روز.ایشالله بهتر باشی عزیزم.کلیپای شاد ببین یا انگیزشی ،پیاده روی کن،به خودت برس الکی ارایش کن.ایشالله‌بهتر میشی عزیزم.مذهبی نیستم اما دعا کن خیلی اروم میشه ادم😘❤️😘❤️بعضی وقتا آدم چشم میخوره تاثیرش اینجوری میشه کسی میشناسی بگو برات چشم نظر بگیرن.❤️😘💜

عزیزدلم از عمق وجودم درکت میکنم واقعا شرایط سختیه خدایی.منم نمیدونی چی کشیدم این یک هفته ده روز.ایشا ...

عزیز دلم ممنون از همدریت ❤❤

خدا را شکر که بهتر شدی انشالله همیشه دلت شاد باشه مهربونم🥰💖💖

اره خدا را شکر امروز یکم گریه کردم حالم بهتر شد 😘

🥰
عزیز دلم ممنون از همدریت ❤❤ خدا را شکر که بهتر شدی انشالله همیشه دلت شاد باشه مهربونم🥰💖💖 اره خد ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ایشالله اروم میشی فداتشم ❤️همیشه شاد و سلامت باشی عزیزدلم😘❤️