2777
2789
عنوان

شوهرم گذاشته رفته چندروزه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 22 پست
مرد ام احساس داره  فشار های زندگی ای روشه  حالا وظیفه شه زن و بچه ش رو در آرامش و آسایش ...

عزیزم من هیچپقت خوردش نکردم خودش چند وقته هی میگفت برو برو من نرفتم اخرش خودش رفت.؟؟ تو چ میدونی از زندگیم؟؟

اگه گفتم اجارع بزن چون ۳ ماهه اجارع نداده صاحبخونه بیست بار اومده دم خونمون.... حکم تخلیه خیلی راحت میتونه بگیره..

با بچه ۱۸ ماهه وسط زمستون کجا برم؟؟؟؟

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من هیچپقت خوردش نکردم خودش چند وقته هی میگفت برو برو من نرفتم اخرش خودش رفت.؟؟ تو چ میدونی از ...

توکل کنین به خدا انشاالله مشکلات تون حل میشه 

ارزویه موفقعیت و شادی دارم براتون 

یعنی چی اینکارا تو با یه بچه کوچیک که اوم خودش هزارتا خرج داره پاش موندی همه زندگیا خرج داره خیلیا اجارشون عقب میوفته دو شیفت کار میکنن مگه باید زن و بچش بزاره بگه برو طلاق بگیر  یا یه دلیل دیگه داره یا اینکه کلا وابستگی به شما و بچه نداره وگرنه تا الان نگران میشد یا هم اینکه فکر میکنه شما لیاقتت بیشتره و فلان و فلان که اینام لوس بازیه درکل ببخشید اینجور گفتم