2777
2789
عنوان

اسیدپاشی

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 24 پست

عجب شوهر شارلاتان و لاتی داری.

خب شاید یه بلایی سرت اورد. برو فردا به کلانتری جایی بگو تهدیدت کرده.

حتی اگه قصدشون نداشته باشه و فقط برا ترسوندن باشه، بازم  نشون میده آدم خطرناکیه

من و خدا💫
میگه چون اول ازدواج گفتی باید ببخشیش.ماه پیشم۱۰۰میلیون براش وام گرفتم

میگه من دکترم تو مامایی باید شوگرماپیم بشی.پیگه چون بابات طلافروش بود گرفتمت یا خرجم کن و مهریتو ببخش و خونتو بزن به نامم وگرنه تا۵۰سالگی نگهت میدارم نمیذارم بچه دارشی تا یایسه بشی بعد ولت میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی زناشویی که نباید این حرفا توش باشه

بگرد ریشه ی مشکلت رو حل کن

ببین مشکل از کجاست

لج بازی رو بزار کنار چون زندگی زناشویی برد و باخت نداره اگه لج کنی دوسر باخته

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
شوگرمامی

مگه چندسالته؟شوهرت چندسالشه؟

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

مگه دیوونه ای.. مهریه رو میپیچونن اصلا نمیدن اصلا بدن هم سالی یک سکه حالا شما یکجا ۱۰۰میلیون دادی دستش چی بگم والا سادگی نکن ⁦☹️⁩

عجب شوهر شارلاتان و لاتی داری. خب شاید یه بلایی سرت اورد. برو فردا به کلانتری جایی بگو تهدیدت کرده. ...

رفتم کلانتری حتی نمیان صورت جلسه کنن میگن مشکل خانوادگی به ماربط نداره صلوات بفرست خواهرم

من فکر کردم ادمه اول ازدواجم رفتم ببخشمش دوروز بعدش سرخواهراش در حد مرگ کتکم زد منم گفتم خداهم بیاد ...

ای بابا خب چرا به حرف بزرگ‌ترتون گوش نمیدین. حالا به بابات میخای چی بگی؟

بابات یه چیز فهمیده که راضی نمیشده بد بخت

من و خدا💫
رفتم کلانتری حتی نمیان صورت جلسه کنن میگن مشکل خانوادگی به ماربط نداره صلوات بفرست خواهرم

یه قولی دادی ، اونم ول کن نیست.

نمیخام ناراحتت کنم ، ولی خودت خراب کردی همون اول کار.

بهتره بری به پدرت راستشو بگی تا کمکت کنه.

من و خدا💫