2777
2789
عنوان

کیک پزا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 25 پست
من تو دو تا قابلمه ی روحی درست میکنم😂

خداروشکر پس مشکلی نیس مرررررررررررررررررسی 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
من تا حالا تو روحی درست نکردم نمیدونم اگه کاغذ روغنی داری بزار که نچسبه اول بارته

منم باره اوله میخوام درست کنم انشالله خوب بشه خوب شد اگ عکس گرفتم تگت میکنم حتما 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشه؟؟؟ رو گاز هم میشه؟؟

من تا به حال چند بار درست کردم خیلی خوب بوده 

بله قابلمه رو روی گاز باید بذارید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من تا به حال چند بار درست کردم خیلی خوب بوده  بله قابلمه رو روی گاز باید بذارید

یعنی تو قابلمه ی روحی رو گاز درست کردی ؟

بنظرت تو طعمش فرق داره مثل غذا تو روحی خوشمزه تره

من تا حالا تو روحی درست نکردم نمیدونم اگه کاغذ روغنی داری بزار که نچسبه اول بارته

من که کاغذ روغنی هم نمیذارم ، یکم چرب میکنم و یکم آرد میپاشم بعدم مواد رو میریزم 

اگه خواستید کامل توضیح میدم براتون

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اره توضیح بده ممنونم قراره فردا کیک درست میکنم 

باشه عزیزم حتما 

امشب سر فرصت مینویسم و اگه تونستم عکس قابلمه رو هم میذارم

موادی که برای کیک لازم هست  رو که آماده کردم  یه قابلمه ی روحی بزرگ رو زیرش رو روشن میکنم و شعله رو خیلی کم میکنم یه کاتر شیرینی هم میذارم تو قابلمه و درش رو با دمکنی میذارم 

تا محیط داخل قابلمه گرم بشه ، مثل فر

بعدم مواد رو با هم مخلوط میکنم ، تو یه قابلمه ی کوچک تر 

رو چرب میکنم و یکم آرد میپاشم و مواد رو میریزم داخلش و بعد این قابلمه رو میذارم تو اون قابلمه بزرگ تره روی کاتر و درش رو میذارم ، فقط زیاد نباید در قابلمه باز بمونه که حرارتش بره بیرون

من که کیک درست کردم معمولا زمانش بیش تر از زمانی که تو فر میذارن طول کشیده ، حالا شاید بستگی به شعلتون هم داشته باشه

من تا به حال درست کردم راضی بودم ، پف خوبی داشته با این که گاهی به جای شیر و ماست توی کیک هام آب ولرم استفاده میکنم 

البته من تو ظرف استیل هم مواد کیک رو ریختم زود تر از قابلمه ی روحی آماده شده ( منظورم قابلمه ی کوچکی که مواد رو توش میریزیم هست ، نه اون قابلمه بزرگه)

وقتی میخواید مواد رو بریزید هم مواظب باشید که ظرفتون داخل قابلمه بزرگه جا بشه ، مواد من دو تا قابلمه ی کوچیک میشه

از قبل این موارد رو در نظر بگیرید

این تاپیک رو هم ببینید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2948424/فر-دست-ساز-خانومااا-بیایین-که-خیلی-اسونه

خداروشکر پس مشکلی نیس مرررررررررررررررررسی 

خواهش میکنم عزیزم😍❤