2777
2789
عنوان

کادو روز رن

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 35 پست
کارت اشتباه بوده ها عزیزم اون که پیش قدم شده بوده کاش اشتی میکردی البته من دلیل قهرتو نمیدونم کلا خو ...

اگه حرفاشو بگم بهت حق میدی بهم😊

قرار بود بریم مشهد گفتم نمیام😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما امسال خونه خریدیم خیلیییی بیپولیم شوهرم واسم هیچی نگرفت حتی تو خرج خونمون موندیم بعد زنگ زدم مادرشوهرم تبریک بگم گفتش دستتون دردنکنه راضی به زحمت نبودم منم گفتم نه خواهش میکنم قابلی نداره فقط یه چیزی گفتم مکالمه تموم شه بره

ولی خیلی دلم شکست💔

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
من خودم همین عقیده رو دارم ولی فعلا حسابم سفره.پول دستم بیاد حتما خودم برای خودم جشن روز زن میگیرم

منم خیلی خرجم شده عروسی داشتیم. اخر هفته کیک میگیرم. شب یلدا هم‌ دو روز دنبال کادو واسه دخترم بود برای من هیچی نخرید منم رفتم دو تا کاکتوس خوشگل واسه خودم خریدم

ادم می مونه چی بگه 

اصن دپرس شدم این که پول نداشت برام کادو بخره رو درک میکنم بهش گفتم میدونم دستت خالیه ولی دیدم واسه مامانش چیزی خریده اونم سورپرایزی خیلی دلم شیکست

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
ما امسال خونه خریدیم خیلیییی بیپولیم شوهرم واسم هیچی نگرفت حتی تو خرج خونمون موندیم بعد زنگ زدم مادر ...

عزیزم مادر اینهمه سال زحمت کشیده. حالا سالی یه کادو میخوایم بدیم. منم اگه یه سال دست مون نباشه برا خودم کادو نمیگیرم ولی حتما برا مامان ها میخرم. خودت رو ناراحت نکن. خدا رو شکر خونه خریدین به سلامتی. ایشالا سال دیگه یه کادوی خوب میگیری. 

اصن دپرس شدم این که پول نداشت برام کادو بخره رو درک میکنم بهش گفتم میدونم دستت خالیه ولی دیدم واسه م ...

اانشالله تو خونه ای خریدی سالیان سال با خوشی و تن سالم کنار عزیزانت زندگی کنی و هرسال هم روز زن سورپریز بشی.نشدی هم اصلا برات مهم نباشه خودت به خودت کادو بده بذار اگه دختر داری ببینه و ذهن اونو برای آینده اش آماده کن که چشمش به دست مرد و محبت اون نباشه .که از مرد جماعت آبی گرم نمیشه .بذار بفهمه زن خودش برای خودش باید در درجه اول احترام بذاره