2821
2789
عنوان

سکوت 🌌

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست
آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند در شگفتم من نمیپاشد زهم دنیا چرا

معنیش رو میدونی ؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
معنیش رو میدونی ؟

شعر استاد شهریاره اخرین بیت شعری که راجب پری گفته بود.معنیشو میدونی یا بگم؟

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شعر استاد شهریاره اخرین بیت شعری که راجب پری گفته بود.معنیشو میدونی یا بگم؟

لطفا بگو

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
لطفا بگو

استاد شهریار در این شعر ثریا رو پس میزنه در ابتدای شعر میگه که من در جوانی به وصال تو نرسیده ام

دیگر هم میلی برایم باقی نمونده

منظور اینه که چنین غلغله ای که در اسمونه مثل اشتیاق وصاله و غلغله در اسمان  مثل اینه که قیامته اما چرا قیامت نمیشه و دنیا نابود نمیشه جای تعجبه

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
استاد شهریار در این شعر ثریا رو پس میزنه در ابتدای شعر میگه که من در جوانی به وصال تو نرسیده ام دیگ ...

قشنگ بود ممنون ❣

استاد شهریار در این شعر ثریا رو پس میزنه در ابتدای شعر میگه که من در جوانی به وصال تو نرسیده ام دیگ ...

شایدم منظورش دنیای وجودی خودش باشه

من ادبیات زیاد مطالعه دارم بیشتر شعرهای عرفانی اما استاد ادبیات نیستم

من استاد روانشناسی ام

میتونی این راه رو انتخاب کنی و موفق باشی زیاد سخت نیست اگه این تصمیم تو هست بعد از گذشت چند ماه میبی ...

اره انتخاب کردم

چندماهه به اطرافیان زنگ نمیزنم برای صحبت مگر چیز خیلی حیاتی پیش بیاد کارداشته باشم.

به دیدن کسی نرفتم.

کسیو دعوت نمیکنم

حتی خبر بارداریمو به کسی جز شوهرم ندادم

تو خونه ام کم حرف میزنم ترجیح میدم حرف نزنم حوصله ندارم

اره انتخاب کردم چندماهه به اطرافیان زنگ نمیزنم برای صحبت مگر چیز خیلی حیاتی پیش بیاد کارداشته باشم. ...

بارداریت مبارک 😍 انشاالله خدا یه کوچولوی سالم و خوشگل بهت بده ... موفق باشی و همیشه خوشحال 🌹

2824
2823
2791
2779
2792