2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 35 پست

هم چادریم هم مانتویی

بستگی داره چطورجایی برم

امادرکل تیپم یا  رسمی ویااسپرته ازاین دوحالت  خارج نیست

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادی 

ولی مانتو کوتاه بیشتر دوست دارم جلو بازم باشه 

جلو بسته دوست ندارم 

شلوارم هرچی دم دستم باشه میپوشم 

موهامم که یه کمی هست 

دلیل خاصی ندارم سلیقه‌م اینه

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

من نه بی حجابم نه باحجاب

مانتو میپوشم با شال و شلوار جین و خیلی از موهام رو بیرون نمیذارم

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
🤔🙄خون.؟ 

آره، تا دقایقی دیگر میزنن همدیگه رو از توی مجازی میکشن 😂

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

حجابم نه افتضاحه نه عالی معمولیه یه جورایی میشه گفت نصفه نیمس😂🤦‍♀️ ولی خدایی نمازم و میخونم قرانم و میخونم روزم و میگیرم نه که مجبور باشم واقعا بهم ارامش میده اینکار ولی حجابم و نمیتونم درست و درمون کنم خب یه ذره سخته ادم یهو تغییر کنه شاید کم کم کاملش کردم

چادری چادر هم فقط عبا دوست دارم😎😍😍

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏
آره، تا دقایقی دیگر میزنن همدیگه رو از توی مجازی میکشن 😂

😂😂😂نه بابا چرا اینطوری میگین یجوری حرف میزنیم انگار باحجابا و بی حجابا دوتا گروه مخالف همن و اینجا جبهه جنگه 

هممون ایرانی ایم دیگه 

حالا یکی دوست داره اعتقاد داره یکی نداره اعتقاد نداره😂دعوا که نداریم. هممون ادمیم