2821
2789
عنوان

قرص ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 37 پست
فرق نداره  چون میگن تو سه روز اول می تونید استفاده کنید اما بهتره که از روز اول خورده بشه

ببخشید یعنی از روز اول بخوریم تا روز چندم ؟ منظورم اینه استراحت نداره باید روتین هر روز خورده بشه ؟

آخه دوستم می گفت در طی پری نباید بخوری

ببخشید من اصلا در این باره اطلاعی ندارم چون از اول  آ یو دی  داشتم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خوردم یه بسته بعد پریود شدم ،دیگه دوره ی جدید  قرص نخوردم ،منظورم اینه که دیگه چند روز دیگه ...

بستگی بہ دورہ ھایہ قبل قرص خوردنت دارہ

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
بستگی به بدن خودت داره ،ممکنه سه روز بعد بشی شاید هم تا هفت روز بعدش ،ولی دیگه چهارم نمیشی 

خب من هرماه چهارم پری میشم خب اقدامم هستم ..بعد اگر قرص بخورم این بار مثلاً هفتم پری بشم ماه های بعد چی میشه همون چهارم پری میشم یا هفتم باز...عزیزم چون اقدامم واسه بعد پریودیم که بخوام اقدام کنم ضرر نداره 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
سوال منم عین شماست که میگی قبلا چهارم هر ماه میشدم ،حالا دیگه این ماه که قرص بخوری پریودت تغییر میکن ...

من واسه جلوگیری نمیخوام بخورم از بارداری چون اقدامم فقط می‌خوام تا چهارشنبه پری نیاد ...عزیزم من فرداشب یدونه ال دی بخورم پس فردا دیگه پریود نمیشم مطمعنیییی؟ مهمه

دیگه هر ماه هفتم میشی ،نه ضرر نداره گلم 

مرسی عزیزم خدا خیرت بده ..فردا تست بزنم یک روز قبل موعدمه نشون میده اگر باردار باشم؟ که بعد ال دی بخورم

دیگه هر ماه هفتم میشی ،نه ضرر نداره گلم 

اصلااا من کلااا از این موضوع بدم میاد طوریه که من اقدام بودم شوهرم الان یک هفته و خورده ای هست نیست رفته سرکار حالا اونم بدبخت فشار روشه چهارشنبه میخواد بیاد میگه پری نباشیااا خو من چیکار کنم منم مجبورم با ال دی جلوش بگیرم

من واسه جلوگیری نمیخوام بخورم از بارداری چون اقدامم فقط می‌خوام تا چهارشنبه پری نیاد ...عزیزم من فرد ...

اینو نمی تونم قطعی بگم گلم ،چون بدن با بدن فرق داره ،مثلا من خودم نوبت پریم اگه دو روز دیگه باشه اگه قرص بخورم هم باز پری میشم ولی زودی قطع میشه مثلا دوروز پری میاد دیگه قطه میشه،ولی بعضیا از یه روز قبلش هم که میخورن  پری نمیشن 

اینو نمی تونم قطعی بگم گلم ،چون بدن با بدن فرق داره ،مثلا من خودم نوبت پریم اگه دو روز دیگه باشه اگه ...

مرسی ببخشید خیلی میپرسم آخه واقعا سردرگمم از دیشبم هرچی اینجا پرسیدم جواب درست ندادن بهم ...فقط اینم مطمعا باشم که برا بعد پریودیم که می‌خوام اقدام کنم مشکلی نیست دیگه؟ یوقت مانع از بارداری و نشه