2777
2789

سلام استارتر ببخشید من یبار دیگه هم به شما پی ام دادم ازتون کمک خواستم ولی جواب ندادید. عزیز من تنبلی دارم و دنبال دکتر خوبم میخاستم ببینم شما پیش چه دکتری رفتید و نتیجه گرفتید خواهش میکنم راهنماییم کنید

سلام عزیزم ببخشید اینجا براتون پست گذاشتم..خیلی اتفاقی دنبال دکتر زنان نازایی میگشتم و بعد دیدم خدار ...

سلام عزیزم. خوبی.

ببخشید من زیاد اینجا نمیام.

والا من تنبلی داشتم وزنم پایین اوردم. باشگاه میرفتم.

همزمان هم اقدام کردم.

دکترم سه ماه فقط قرص دوفاستون داد تا پریودام منظم بشه. بعدش قطع کرد باز از اقدامم نتیجه نگرفتم. بعد لترزول داد بهم.بعدش قطع کردم و باردار شدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام استارتر ببخشید من یبار دیگه هم به شما پی ام دادم ازتون کمک خواستم ولی جواب ندادید. عزیز من تنبل ...

من الانم تنبلی دارم.

تنبلی تخمدان فقط با رژیم غذایی کم شکر و غذای سالم و ورزش بهتر میشه‌ ورزشی که زیر شکم رو تحریک کنه‌

من در کنار ورزش از چیزای گیاهی هم استفادا میکردم.

از اول پریودی تا ده دوازده روز مخلوط عسل و دارچین هر شب قبل خوابم میخوردم.هر کدوم یه قاشق چای خوری تو آب ولرم میریختم میخوردم.

سلام استارتر ببخشید من یبار دیگه هم به شما پی ام دادم ازتون کمک خواستم ولی جواب ندادید. عزیز من تنبل ...

الان یه مکملی درست کردن به اسم سینابتیک. میگن برای تنبلی تخمدان خیلی خوبه که از دارچین درستش کردن.

حالا هر دکتری میری این قرص رو بپرس ببین توصیه میکنن که بخوری.

این قرص ضرری نداره خیلی برای تخمدان خوبه چون توش دارچینه.

اگر نتونستی اینو بخری همون مخلوط دارچین عسل رو بخور.

من دیروز از این قرص شنیدم که میخوام بخرم.

الان یه مکملی درست کردن به اسم سینابتیک. میگن برای تنبلی تخمدان خیلی خوبه که از دارچین درستش کردن. ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتید و جواب داذید خیلی لطف کردید عزیزم. اره منم دارم ورزشمیکنم. متفورمین میخورم این ماه لتروزول خوردم هنوز جواب نگرفتم. انشالله نتیجه بده

ممنون عزیزم که وقت گذاشتید و جواب داذید خیلی لطف کردید عزیزم. اره منم دارم ورزشمیکنم. متفورمین میخور ...

استرس نداشته باش و بی خیالی طی کن.

اصلا بهش فکر نکن‌

هرچی بهش فکر کنی بدتره.

دقیقا منم همین کارا رو میکردم.

ایشالا خدا یه بچه سالم بهت بده❤