2777
2789
عنوان

دلبنده مادر ...🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 61 پست
حق داری عزیزم. خدا خودش برات بخواد بدون ای وی اف و میکرو و چیز دیگه طبیعی و بدون ریسک‌‌ و آمپول.

امیدوارم🥲

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ای خدا .قربون حکمتت برم  چی بگم که خودم داغون هستم .درکت میکنم .چون چند باز این مرحله زو رفتم ...

امیدوار باش انشالله میشه .. 

حق داری عزیزم. خدا خودش برات بخواد بدون ای وی اف و میکرو و چیز دیگه طبیعی و بدون ریسک‌‌ و آمپول.

متخصص نازایی خیلی عالی تو تهران میشناسی؟

متخصص نازایی خیلی عالی تو تهران میشناسی؟

من از خوزستان رفتیم تهران کلینیک امین ‌‌‌‌‌‌‌دکتر ریوف ولی پیج دکتر مهرنوش امیری رو دارم خیلیییییییی ها ازش راضی هستن ‌‌ 

بنظرم دکتر مهرنوش امیری بهتره 

من از خوزستان رفتیم تهران کلینیک امین ‌‌‌‌‌‌‌دکتر ریوف ولی پیج دکتر مهرنوش امیری رو دارم خیلیییییییی ...

مهرنوش امیری ۴ماه یبار وقت میده 🥲

واقعا تعریفی هست؟

خودمم تعریفشو شنیدم حتی دوباری زنگ زدم مطبش وقت بگیرم اما ۴ماه بعد وقت میداد 

انشالله بزودی میای خبر خوب میدی خیلی گشتم پیدا کنمت ببینم‌چیکارکردی چیشد ازمایشت سنی نداری توکه.سر ...

سلام عزیزم خوبی ... هی چقد انتظار اخه 

عزیزم هستی؟؟؟ من امروز جای دیگه آزمایش بتا دادم عددش ۱۰ بود . پرسیدم ازشون گفت بالای ۱۰ مثبته . من مشکوکم . ینی میشه چند روز دیگه بره بالا عددش؟؟؟