2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی نیست شاید هورمونات ریخته بهم من خودم آندومتریوز دارم پنج ماهه عمل شدم دوباره کیستم عود کرده الان دارو دادن که پریود نشم فیبروم هم مثل اندو هست دارو میدن مگه تا حالا مشکلی داشتین یا اولین باره

قربونت عزیزم حتما دعا میکنم اصلا نگران نباش از من به تو یه نصیحت الان واقعا خیلیا میزارن که بچه دار بشم ولی نمیشن عقل داشته باش از همین فردا اقدام کن چون یهو دیدی خدای نکرده یه مریضی چیزی گرفتی اون موقع پشیمانی سودی ندارد 

گلم چندتا دلیل میتونه داشته باشه:تغییر هورمون_کیست_تغییر ضخامت دیواره رحم_فیبروم_یا یک دلیلش که هنوز دانشمندان وقت نکردن تحقیق کنن آثار کروناست من خودم بعد کرونا حجم خونریزیم نصف شد.یکی برعکس .خلاصه تا دکتر نری کاری نمیشه کرد باید سونو بدی.

قربونت عزیزم حتما دعا میکنم اصلا نگران نباش از من به تو یه نصیحت الان واقعا خیلیا میزارن که بچه دار ...

اخه هنوز خونه ندازیم.ازین موضوع میترسم.حالا این مشکلم حل شه و نیاز یه عمل نداشته باشم.بعذش یه فکری میکنم

گلم چندتا دلیل میتونه داشته باشه:تغییر هورمون_کیست_تغییر ضخامت دیواره رحم_فیبروم_یا یک دلیلش که هنوز ...

اره درسته خودم حس میکنم بعد کرونا هورمونام بهم ریخته.چون موهای دستو پامم ریخته😐اما خب هورمون ببخشیدا ربطی به لخته نداره که