2777
2789
عنوان

همه دوستام ازم جدا شدن چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله بهترین دوستا نصیبت میشه بهترین شوهر ک همدمت باشه بابا برا ما هم ازین چیزا اتفاق افتاده سریعا ...

شوهر. میخام چیکار شوهر کنم کلی پول جهیزیه و اینا بدم آخرشم حق طلاقو‌اون برداره هی بچسبه ب دل ننش؟

وای چقدرررر منی از تجربم اینو بهت میگم که از دانشگاه واسه ادم دوست در نمیاد. صمیمی شدن با دوستای دا ...

واقعا؟‌چرا از دانشگاه دوست در نمیاد ؟ خب ینی تو الان بی رفیقی ؟ خب تو فامیل خواهر برادر. داری 

شوهر. میخام چیکار شوهر کنم کلی پول جهیزیه و اینا بدم آخرشم حق طلاقو‌اون برداره هی بچسبه ب دل ننش؟

چه جالب معمولا اکثر دخترا شوهر دوس دارن من فک کردم دوسداری خودم ک خیلی میدوست😂

چرا

چون خانوادم محدودم میکردن و نمیتونستم برم بیرون باهاشون باهام دوس نمیشدن الانم که متاهل شدم دیگع دیره با اینکه سنم کمه

اگه اهل چهاردونگه(حالا همون چهاردانگه استان تهران)ای یا کسی که اونجا زندگی میکنه میشناسی بهم پیام بده💙😘
چون خانوادم محدودم میکردن و نمیتونستم برم بیرون باهاشون باهام دوس نمیشدن الانم که متاهل شدم دیگع دیر ...

خب من خانوادم آدمایی نیستن ک محدود کنند منو  ولی خب اونام آدمای جالبی نبودن ک بخاطر یه بیرون باهات رقیق نمی‌شدن حداقل همین ک شوهر کردی تتما نیییسی

واقاا اکثر دخترا شوهر دوست دارن؟؟؟؟ من فک میکردم همه دخترا مث من دوست دارن مستقل باشن

خب ببین فرق داره دوستای من‌همه دوس دارن ی عده هم دوس ندارن من اطرافم دوس دارن فکر کردم شاید خیلیا دوس داشته باشن اما از هر دو ب اندازه دختر داریم هم مستقل هم ازدواجی

واقعا؟‌چرا از دانشگاه دوست در نمیاد ؟ خب ینی تو الان بی رفیقی ؟ خب تو فامیل خواهر برادر. داری 

ببین من هررررکاری واسشون کردم و اونا با بی چشم و رویی تمام یا محبتمو نادیده گرفتن، یا بهم بدیای وحشتناک کردن

اینم بگم شهر دیگه رفته بودم و فقط من غیربومی بودم منو از خودشون ندونستن هیچوقت

اره فقط یه رفیق برام مونده که اونم واقعا زمین تا آسمون فرق داریم از هر نظر، تنها دلیلی ادامه میدیم کم و بیش اینه که جفتمون دنبال یه آدم قابل اعتماد و خوش قلبیم. من خیلی وقتا ازش عصبی میشم اونم همینطور

خواهر برادرم ایران نیستن فامیل هم ندارم😑 همشون شهرای دیگه هستن و سنشون هم بالاست

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.