2777
2789

چقدر همه تعجب کردن

نکه اینجا همش ثبات قیمت داریم خیلی عجیبه |:

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ دفعه ی بعدی که خیلی امیدوار شدم یه آجر سمتم پرت کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینستا سر نزدید مثل این ک 

خواهر نصف عمر من تو اینستا فنا شد برو از منبع موثق خبریت عکس بگیر بیا بذار

بعدشم خود من دیشب پمپ بنزین بودما

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
خواهر نصف عمر من تو اینستا فنا شد برو از منبع موثق خبریت عکس بگیر بیا بذار بعدشم خود من دیشب پمپ بن ...

منبعی ندارم چون دنبال اثباتش نیستم

همین که بابام رفته صبح بنزین ۴ تومنی زده خودش مدرکه 

توروخدا انقد دنبال اثبات دروغ دیگران نباشید تو این سایت اه

منبعی ندارم چون دنبال اثباتش نیستم همین که بابام رفته صبح بنزین ۴ تومنی زده خودش مدرکه  توروخ ...

وقتی من دیشب زدم و قیمت همون قبلی بوده پس حرف منم دروغ نیس عزیزم دنبال اثبات دروغ نیستم الان رفتم تلگرام و اینستا رو زیر و رو کردم خبری نبود و امیدوارمم ک نشه

چون مردم ب اندازه کافی بدبختی دارن بنزین گرون شه همه چی بدتز و افتضاح تر میشه🥺

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

اتفاقا کار خوبی کردن بدون سر و صدا قیمتشو بالا بردن

ولی این سری یه تفاوت داشت،صبح جمعه بود نه شنبه

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

وقتی من دیشب زدم و قیمت همون قبلی بوده پس حرف منم دروغ نیس عزیزم دنبال اثبات دروغ نیستم الان رفتم تل ...

منم همینو میگم دیگه 

بابام خیلی بهش فشار اومده بود 

میگه با این کار آزاد ک اصلا افزایش حقوق نداریم همینمون کم بود 😐🤦‍♀️

اتفاقا کار خوبی کردن بدون سر و صدا قیمتشو بالا بردن ولی این سری یه تفاوت داشت،صبح جمعه بود نه شنبه

ن پارسال هم جمعه بودش ما میرفتیم کوه خوب یادمه رفتیم سراغ بنزین شده بود سه تومن

پنج شنبه شبا نمیدونم چی داره مسعولین پنجشنبه شبا تصمیم میگیرن جمعه قیمت بنزین میره بالا

فکرم جایی رفت که نباید میرفت😂

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

ن پارسال هم جمعه بودش ما میرفتیم کوه خوب یادمه رفتیم سراغ بنزین شده بود سه تومن

منتظر یه سیل دیگه گرونی باشیم