2777
2789
عنوان

روابط مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 28 پست
سعی کن ی جوری خودتو خلاص کنی،رابطه مجازی فایده نداره و اصلا نمیشه به کسی اعتماد کرد، هرچی زودتر بیخی ...

خب میتونی بهم بگی راهنماییم کنی سریع ترین راه خلاص شدن چیه 

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من !!!! وابسته شدم بیشعور بااولین بحث ول کرد رفت 

🥺🥺🥺

من دوست دارم قبل اینکه این اتفاق بیفته کات کنم اما نمیدونم چطوری

پشیمونی ارتباط برقرار کردی؟ 

خیلی بیش از حد

من راستش اهل ارتباط مجازی نبودم و این طرف گولم زد مذهبی افراطیه و میگه من قصدم فقط ازدواجه من بهش گفتم نمیخام ازدواج کنم سنم کمه هنوز اما میگه میدونم باید بیشتر اشنا بشیم بلاکش کردم با پیج دیگه اومد 

قبول دارم حرفتو  اما میشه یکی از داستان های واقعی رو اینجا برام بگی

خود من یکی از داستان های واقعی ام😂

بیشتر از یکسال رابطه مجازی داشتم، با اینکه طرف ادم خوبی بود و بار ها خودشو بهم ثابت کرده بود ولی پشیمون شدم از این کارم و کات کردم 

من مجازی آشنا شدم ولی حضوری همو دیدیم ، ولی ای کاش هیچ وقت آشنا نمیشدیم با این که الانم دوستیم

برای چی البته اگه فوضولی نیست ینی اذیت میشی و وقتت گرفته میشه؟

خود من یکی از داستان های واقعی ام😂 بیشتر از یکسال رابطه مجازی داشتم، با اینکه طرف ادم خوبی بود و ب ...

چطور به چه بهانه ای

برای چی البته اگه فوضولی نیست ینی اذیت میشی و وقتت گرفته میشه؟

ما رابطمون عاشقانه س ولی دو ماهی میشه انقد بالا پایین داشتیم که خسته شدم کم آوردم ،شاید دلیل ادامه دادنمون هم این باشه که همو دوست داریم 

شما اگه بهش حسی نداری هر چه زودتر کات کن

شاد باش ، خوب یا بد زندگی جریان دارد 😊
خیلی بیش از حد من راستش اهل ارتباط مجازی نبودم و این طرف گولم زد مذهبی افراطیه و میگه من قصدم فقط ا ...

من تو شرایطی نیستم که خیلی بیرون برم معاشرت داشته باشم مثل باشگاه یا هر هفته تو جمع دوستام باشم میخواستم ارتباط مجازی داشته باشم حالا همجنس خودم یا مخالف 

الان شما میگی دچار تردید شدم اخه خودمم هم عقیده شمام چون نمیشه آدم هارو 

خب میتونی بهم بگی راهنماییم کنی سریع ترین راه خلاص شدن چیه 

منم عین تو نمی‌دونستم چیکار کنم و فک کنم ی راه خیلی سخت و عذاب اور رو انتخاب کردم ، چون نمی‌تونستم مستقیم بهش بگم که دیگه نمی‌خوام ادامه بدیم، کم کم سرد شدم باهاش،تا جایی که خودش فهمید نمیخوامش

بعدش حال روحیم خیلی بد شد ولی الان خوشحالم که این کار رو کردم، چی بود اخه 

بهترین کار اینه که تو واقعیت طرف رو ببینی ینی چیزی که تو دنیای واقعی هست نه مجازی و بعدش اگه دیدی خوبه و اونم دوست داره باهاش وارد رابطه ای بشی که مطمئنی تهش به هم میرسید