2789
عنوان

خودکشی:)

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 21 پست
ببین اینجوریم که یه گوشه دور از همه افتادمم و هیچکی حواسش نیست دارم از بین میرم... شاید اگه یه دوست ...

ادما تا ی جایی باهاتن

ما کلا باید اینقدر قوی باشیم ک بتونیم تنهاییم دووم بیاریم هیچکسو نمیتونیم ب اجبار کنار خودمون نگه داریم

این حجم متکی بودن ب ادما خیلی ازار دهندس و اسیب پذیرت میکنه 

من حاضرم با ی دیوار حرف بزنم اما با ادما ن 

اما خب ن تو منی ن من تو

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منم امروز روز خوبی نداشتم از صبح تو اتاقم بودم و تو گوشی میچرخیدم حتی نتونستم یک صفحه درسامو بخونم 

ولی خودمو دوست دارم و قول میدم که فردا یک روز عالی رو شروع کنم و به خودم کمک کنم 

نمیخام برای بقیه بدرد بخور باشم 

فقط خودم 

تو هم فقط به فکر خودت باش رفیق 

بیخیال بقیه 

من یک سِخمِت واقعی ام اما تو این دنیا چیکار میکنم؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کل جوونیم دارم میگم اینم میگذره پس کی قراره خوش بگذره؟

اگه افسرده نبودی با یه شکوفه هم لبخند میزدی با یه آهنگ تبلیغاتم قر میدادی اول برو دکتر هم دارو بخور هم با مشاور صحبت کن، خودت باید به داد خودت برسی یه چیزه جدید آموزش ببین سره خودتو گرم کن زندگی همینه .

در جایی همین نزدیکی خدا صدای ما را میشنود

وقتی امسالو با پارسال مقایسه کردم متوجه یک شباهت و تفاوت شدم 

هر دو زمان از خودم متنفر بودم اما پارسال از ظاهرم امسال از ظاهر و باطنم

دلم ی خواب طولانی می خواد  طولانی طولانی

میری بی معرفت  ولی دوریت خیلی سخته برام 
ببین اینجوریم که یه گوشه دور از همه افتادمم و هیچکی حواسش نیست دارم از بین میرم... شاید اگه یه دوست ...

بلندشوروخودت کارکن روپیشرفتت روموفقیتت بامرگ هیچی حل نمیشه فقط وقتی میتونی شرایطوتغییربدی که زنده باشی 

حذفت میکنم؛ چون حوصله ندارم رفتاردرست روبهت یادبدم، مامانت بایدبهت یادمیداد.
اگه افسرده نبودی با یه شکوفه هم لبخند میزدی با یه آهنگ تبلیغاتم قر میدادی اول برو دکتر هم دارو بخور ...

جمله اولت خیلی تحت تاثیرم قرار داد.

من دو سال دارو مصرف میکردم و درمان هم شدم

ولی خب یه رگ و ریشه هایی ار بیماری ممکنه با ادم بمونن

ولی اره در حالت عادی حتا با یه گربه هم ذوق میکنم

خداوندا شبم را روز گردان...

من این پیامو همین الان جایی دیدم، یاد یک نفر افتادم که توی نی نی سایت بود اومدم براشون بفرستم تاپیک شما رو دیدم گفتم شاید به درد شما هم بخوره:

اگه یک روز احساس کردید به آخر خط رسیدید و افسرده هستید یا به خودکشی فکر می کنیدقبل ازهرکاری با این شماره تماس بگیرید ( 54467000) .اون طرف خط روانپزشکانی هستندکه حرف شما راگوش میدن وسعی میکنند بهتون آرامش بدن.تو دوماه گذشته اونها باهمین خط تلفن موفق شدندجلوی 20 خودکشی رابگیرند