2821
2789
عنوان

اعتراف

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست
جا تاسفه در اروپا معلم بچه های کلاس اول وامادگی دکترهای روانشناس هستن جنابعالی هم که با پول ملت تربی ...

آره حق با توئه ... ولی همش من مقصر نیستم وقتی واقعا اجازه نمی‌دن تو آموزش بری سراغ مقطع و رشته ای که توش توانایی داری دیگه اینجور مسائلی هم پیش میاد 

ولی من آدم بی وجدانی نیستم تو شغلم کم نمی دارم 

فقط می گم خودم فرسوده می شدم

لطفا جای خدا نباشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم پول بیت المال برایش هزینه شده. 

درست میگید دوستمون باید تلاش کنه تا علاقه مند بشه چون بالاخره خودش انتخاب کرده. 

ولی قبول کنید که حقوق معلم اروپایی با معلم ایرانی قابل قیاس نیس اصلا

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

آره حق با توئه ... ولی همش من مقصر نیستم وقتی واقعا اجازه نمی‌دن تو آموزش بری سراغ مقطع و رشته ای که ...

بله متوجه هستم ببین عزیز هر شغلی باید با عشق همراه باشه البته معلمی شغل نیست یک هنر است یک وظیفه سنگین اخلاقی وفرهنگی وتربیتی است شما وظیفه خودت را انجام می‌دهی اما به چه قیمت؟ فرسوده شدن حس  کسل کنندگی یا درخودت تغییر نگرش ایجاد کن یا به تحصیلات خود ادامه بده تا آن چه آرزو داری با عشق به آن داری برسی وبا روحیه شاد وپرانرژی خدمت کنی. 

درست میگید دوستمون باید تلاش کنه تا علاقه مند بشه چون بالاخره خودش انتخاب کرده.  ولی قبول کنید ...

خب ما نباید خودمون را با اروپا مقایسه کنیم فعلا شرایط و ضعیت کشور ما اینه. 

خب ما نباید خودمون را با اروپا مقایسه کنیم فعلا شرایط و ضعیت کشور ما اینه. 

شما اول مقایسه کردی قشنگم. گفتی اونا در حد روانشناسان و اینا. 

درکل آن شالله استارتر علاقه مند بشه و بتونه کنار بیاد

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

2790
2823
2791
2779
2792