2789

اره حس خیییلی عجیبیه همیشه هیجان داری زندگیت از یکنواختی درمیاد حاظری خودت رو فدا کنی تا یه لحظه ببینیش حاظری خودت حالت بد باش ولی اون نه و... ولی مال من یک طرفه بود و فقط اسمش رو بلد بودم و دورادور دوسش داشتم

عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار  لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای تو رو خدا اینکارو نکن 😭 من چند سال زندیگمو پای ی پسر گذاشتم اینطوری الانم ازدواج کردیم اما اصلا ...

فامیلمونه 

دیروز خالش که میشه زن عموم (البته زن عموم دختر دایی بابامه یعنی پسره میشه پسر دختر دایی بابام)اومده بودن خونمون 

در موردش حرف میزدن که پسر خیلی خوبیه خداروشکر خیلی پاکه 

اشنایی دارم از خانوادشون

تو مثل رقص گل سرخی رو باد..🥀 خطاب به اون کاربری که همش در حال چک کردنو گزارش زدنو کلن پیگر ماست بگم:بهت حق میدم اگر منم همچین مریضی حاد روانی داشتم وضعیتم همین بود🤣🤣🤣میشه اینقد الکی گزارش نزنید؟دیگه شماره ندارم😐ولک ناموصن شرافتن😐چند بار میخاین تعلیقم کنید خی اولش که jengolefengol بودم بعد شدمjengolefengol_برگشته . بعدش شدن خاهر jengolefengol.😐😐😐😐😐خب من مثل شما پارتیم پیش نی نی یار کلفت نیست که هر کاری کنید تعلیق نمیشید نی نی یار به من آلرژی داره😂

من وسط افسردگیم عاشقش شدم  وقتی عاشق اون شدم نا خوداگاه عاشق خودمم شدم دیگه ناراحت نبودم بیشتر به خودم اهمیت میدادم همش فکر و ذکرم این بود پیشرفت کنم که به چشمش بیاد

صبح تا شب تو دلم باهاش حرف میزدم 

هر دفعه باهاش حرف میزدم لبخند داشتم 

هر کاری میکردم اول به فکر این بودم اون خوشحال میشه یا ناراحت

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بله یه حس عجیب ولی شیرین که فکر بهش حالش ادم رو خوب میکنه

ولی من ۳ سال هر شب گریه میکردم خیییلی سخت بود خیییییییلی

عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار  لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.
ولی من ۳ سال هر شب گریه میکردم خیییلی سخت بود خیییییییلی

من دورادور دوستش دارم شکست عشقی نخوردم

بعضی عشق ها درست و شیرینه ولی بعضی هاشون نادرست و تلخ

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
نمیخوام شعار بدم فقط تجربه ام میگه دخترا عاشق نمیشن وابسته میشن چون اگه عاشق میشدن نمیتونستن ازدواج ...

نه پسرا عاشق میشن نه دخترا 

جفتشون اولش کمبوداشونو تو شخص مورد نظر پیدا میکنن 

و بعد ها هم به اون شخص عادت میکنن 

چون عادت میکنن حتی در صورت تغییر شخص هم نمیتونن ازش بگذرن

فامیلمونه  دیروز خالش که میشه زن عموم (البته زن عموم دختر دایی بابامه یعنی پسره میشه پسر دختر ...

من نزدیک یکماه روزا باهاش بودم بازم نشناختم اما خب شاید فامیل بودنتون بهتر باشه 

منم توی دوستی هرکسی میگفت اینجوری خوب نیست و کلا دوستی .... میگفتم چرت میگه فکر میکردم من و عشقم استثنایم اما الان دارم چوبشو میخورم انشالله خوشبخت باشی

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
نمیخوام شعار بدم فقط تجربه ام میگه دخترا عاشق نمیشن وابسته میشن چون اگه عاشق میشدن نمیتونستن ازدواج ...

نه اشتباه میکنی من عاشق یه غریبه شدم یکی که فقط اسمش رو میدونستم و سه سال دیوانه وار دوسش داشتم اخه این کجاش وابستگی تازه من فقط سالی ۱۰ الی ۲۰ بار میدیدمش اونم فقط تابستون ها تا اینکه بعد سه سال دیگه هیچ وقت ندیدمش ولی هنوزم دعا میکنم که هر جاست خوشبخت باشه.۴ سال از اخرین باری که دیدمش میگذره ولی هنوز گاهی وقتا جای زخم دلم بوی خون میده🙃

نه پسرا عاشق میشن نه دخترا  جفتشون اولش کمبوداشونو تو شخص مورد نظر پیدا میکنن  و بعد ها ...

نه اینطور نیست

من دورادور دوستش دارم شکست عشقی نخوردم بعضی عشق ها درست و شیرینه ولی بعضی هاشون نادرست و تلخ

عشق من کاملا غلط 

نه اشتباه میکنی من عاشق یه غریبه شدم یکی که فقط اسمش رو میدونستم و سه سال دیوانه وار دوسش داشتم اخه ...

وابستگیه منم یه مدت مجازی با یکی دوست بودم اصلا تاحااا ندیده بودمش فقط برام عکساشو میفرستاد واخرشم فهمیدم دختر بود سه ماه سرکار بودم اون قدر به قول توو عاشقش بودم که نگو من حتی تلفنی هم باهاش نحرفیده بودم ولی بدجور تو کفش بودم