2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 38 پست
آره همش عرق نعنا میخورم هیچ به هیچ،از بوی صابون،میوه غذا حتی شوهرم بدم میاد دارم ضعیف میشم دیگه

واای نگو یاد بارداری خودم افتادم حالم از بوی صابون مایع طرف شویی و همه چیز بهم میخوره حالم از بوی شوهرمم بهم میخورد فقط آبغوره دوست داشتم بخورم و زورکی میوه هیچی دیگه نمیتونستم بخورم باورت میشه تا ماه شش وزن کم میکردم جای اینکه اضافه کنم کلا ۵ کیلو از ماه شش تا ۹ اضافه کردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واای نگو یاد بارداری خودم افتادم حالم از بوی صابون مایع طرف شویی و همه چیز بهم میخوره حالم از بوی شو ...

دقیقا میترسم بچم ضعیف شه،روم نمیشه به شوهرم بگم بوسم که میکنه حالم بهم میخوره تمیتونم تحملش کنم

دقیقا میترسم بچم ضعیف شه،روم نمیشه به شوهرم بگم بوسم که میکنه حالم بهم میخوره تمیتونم تحملش کنم

نگران نباش من سر بچه اولم ویار نداشتم همه چی  هم میخورم همه جوره خودم تقویت میکردم سر دومی خیلی بد بود هیچی نخوردم دلم میسوخت میگفتم گناه داره ضعیف میشه ولی الان ماشالله دومی انقدر آروم تر و باهوش تر و ....از اولی هست 

آخه من مشکل قلبی دارم باید زود به زود برم برا چک

خب سونو زیاد هم واسه جنین خوب نیس عزیزم ، البته هنوز خیلی زوده ، من اوایل وحشتناک اشتهام زیاد بود ، ولی چند روزه تهوعم داره روز ب روز بیشتر میشه ، همش ساقه طلایی میخورم ، معدم خالیه بدتره ، خدا کمک کنه

خدایا شکرت💜
نگران نباش من سر بچه اولم ویار نداشتم همه چی  هم میخورم همه جوره خودم تقویت میکردم سر دومی خیلی ...

منم همینجور سر بچه ی اولم که پسر بود خیلی راحت بودم اصلا نمیفهمیدم ویار ینی چی ،الان خدا نشونم داد یعنی چی☺

منم همینجور سر بچه ی اولم که پسر بود خیلی راحت بودم اصلا نمیفهمیدم ویار ینی چی ،الان خدا نشونم داد ی ...

اای جانم منم بچه اولم پسره دومی دختر.....بچه احتمالا دختره ....ایشالله دنیا بیاد میبینی چقدر بهتر از اولی هست توی همه چیز من پسرم بارداری اذیت نکرد ولی دنیا آمد خیلی اذیت کرد شب تا صبح گریه میکرد کولیک هم داشت بد غذا هم بود و هنوز هم هست ولی  دومی دخترم بارداری اذیت شدم ولی دنیا آمد آروم ساکت خوش اخلاق باهوش با اینکه اصلا ت بارداری به خودم نرسیدم هیچی هم نخوردم ولی سر اولی چقدر پسته و بادام و میگو....