2777
2789
عنوان

عکس خریدام...

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 32 پست

من عاااشق خرید و عکس خریدم😍❤

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

عزیزم مبارک باشه❤

ولی بنظرم سلیقه شوهرت خیلی جالب نیس 

ترم آخر دانشجوی مقطع دکترا مددکاری و مشاور کلینیک خوشحال میشم بتونم به نی نی سایتی های عزیز کمک کنم پروردگارم ازت جز سلامتی خانواده عزیزم و همسرم چیزی نمیخام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مبارک باشه❤ ولی بنظرم سلیقه شوهرت خیلی جالب نیس 

تیپ اداری خریدیم....اگه قسمت شد ایشالا

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
مبارکه

مبارکه عزیزم ان شاءالله به دل خوش بپوشی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

کاش خودت میرفتی

ترو خدا به دل نگیر

کیف ها خیلی خیلی قدیمی هستن

حتی واسه مادر بزرگ بخری ناز میکنه

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
کاش خودت میرفتی ترو خدا به دل نگیر کیف ها خیلی خیلی قدیمی هستن حتی واسه مادر بزرگ بخری ناز میکنه

عزیزم این تیپ اداریمه ایشالا...نمیخواستم جلف باشه

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
عزیزم این تیپ اداریمه ایشالا...نمیخواستم جلف باشه

الان اداری هم باشی رئیس مدرسه باشی میتونی ساده و بسیار شیک بخری

من خیلی خیلی سخت پسندم واسه هر تیکه چندین بار میرم کل بازار و مرکز خرید ها رو میگردم گیرم نیاد یک ماه بعد میرم

یکی از علایق م شیکی و حجاب

شیک پوش بودن بدون گفتار و رفت و آمد به دیگران

نشان دهنده شخصیت و سن ع

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
الان اداری هم باشی رئیس مدرسه باشی میتونی ساده و بسیار شیک بخری من خیلی خیلی سخت پسندم واسه هر تیکه ...

دیگه هرکس سلیقه ای داره....شاید منم انتخابای شمارو نپسندم...در نهایت خیلی اهل این نیستم که بخاطر لباسام خاص باشم...چون منش و هوشم خاص و نمونه اس...اتفاقا من اصلا برا لباسام اهل گشتن و ...نیستم عزیزم.بیشتر اهل کتاب خوندنم و وقت گرانبهامو صرف بالا بردن علم و دانش میکنم.واسه همینه وکالت قبول شدم...به اصرار شوهرم میرم خرید بیشتر وقتا...در نهایت ممنونم از نظرت...بای