2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 33 پست

کتلت 

منم حوصله ندارم ولی مجبورم باید یه چی درس میکردم شوهرم برا فردا ناهارشم ببره یه مدته اصلا حوصله هیچی ندارم نه آشپزی نه بیرون رفتن نه حرف زدن حتی حمام هم مجبورم میرم وگرنه اونم نمیرفتم😞

این نیز بگذرد...                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا از رستوران بخریم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اسی من بچه ام تا ۱ سالگیش فقط گریه میکرد نمیذاشت هیچ کار کنم یه وعده آبگوشت میزاشتم چون راحته یه وعد ...

ابگوشت تاحالا نپختم 😐بنظرم اونم خودش کلی کارداره

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
اگه گوشت چرخی داری تو روغن سرخ کن با پیاز و رب اگه حوصله داری سیب زمینی هم سرخ کن زود پز گوشت بذار ...

دارم اولی شوهرم نمیخوره 

دومی اخه ابگوشت دیرمیپزه ک

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
ابگوشت تاحالا نپختم 😐بنظرم اونم خودش کلی کارداره

نه اون ساده است همه چی را میریزی قابلمه خودش میپزه یه پیاز پوست بکن با گوشت  ویه تکه استخوان و نخود و لوبیا و ادویه ورب ونمک سیب زمینی بریز همه را تو قابلمه ظهر بزار تا شب قشنگ جا می افته

من اخرش نفهمیدم کشک بادمجون چطوردرست میشه چ مزه ایه😐

😅 عزیزم ،من که عاشقشم ،چند مدل درست میشه ولی من بیشتر اینطوری درست میکنم 

اول چند تا بادمجون رو پوست میگیری واز وسط نصف میکنی و سرخ میکنی وکمی روش آب میگیری ومیزاری یه مقدار بپزه،بعد تویه قابلمه پیاز رو تفت میدی،یه کمی هم سیر یا پودر سیر بهش اضافه میکنی ،در آخر کمی فلفل ،زردچوبه ونعنا اضافه میکنی ،بادمجون ها رو با گوشت کوب میکوبی وبهش اضافه میکنی ،روشم کشک میریزی ،کشک اگه غلیط بود یکم بهش آب اضافه کن(من کشک محلی استفاده میکنم ) ،میزاری با شعله ملایم حدود یه ساعت بپزه  ،اگه دوست داری با روغن حیوانی درست کن خیلی خوشمزه تر میشه ،نمک نزن چون کشک نمک داره ،موقع خوردن هم شیرین بیان بزن بهش که ترشی کشک رو بگیره و خوشمزه شه