2733
2739

بچه ها کیکم داخلش خمیری شده پف کرده ها ولی مثل خمیره قشنگ مثل دفعه های پیش اسفنجی نشد

دلیلش چیه؟ چون رو و زیر کیک خوب پخته بود و زمانشم ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط بود


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
ارد و بکینگ پودر رو سه بارالک کرده بودی؟؟

نه ارد رو فقط یک بار ولی دفعه قبلم فقط یه بار الک کردم اما اشتباهم این بود که پکینگ پورد رو یادم رفت همراه ارد بریزم اخر سر ریختم🤧

عزیزم‌ هر وقت میخوای بافت کیکت خوب بشه باید دمای تخم مرغ ماست و هر چی استفاده میکنی دما اتاق باشه یعنی باید از داخل یخچال درمیاری سریع استفاده نکنی آرد و بکینگ پودر هم که قاطی میکنی چهار بار الک‌کنی کیکت عالی میشه

2738
یعنی روغنش زیاد بوده ؟ فکر کنم برا اینکه سفت نشه روغن بیشتر از دفعه های دیگه ریختم

روغنو همیشه سعی کن یک استکان کوچولو بریزی شیر هم حتما یک لیوان بریز اما اگ آردت بیشتر از 4 لیوان بود حتما 2 لیوان بریز بعدش بزار رو دمای 180 درجه 30دقه هم کافیه عزیزم 

نه ارد رو فقط یک بار ولی دفعه قبلم فقط یه بار الک کردم اما اشتباهم این بود که پکینگ پورد رو یادم رفت ...

دفعه بعد انجام بده بعدم اردو خواستی قاطی مایع کنی ارام و دورانی تویک جهت اروم هم بزن

من نمیدونم چرا دوباره که درست میکنم داخلش خمیره ولی با خلال دندان که داخلش میزنم هیچی نمیچسبه بهش به نظرتون چرا داخلش خمیر میشه البته من تو قابلمه درست کردم

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز