2777
2789
عنوان

به نيت حاجت روايي شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 202 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم شما تو تاپیک هام بود گفتم اینجا توتون کنم انشاالله حاجت روا بشید. @nijkhbbbbbbbikkj   &n ...

سلام گلم

خیلی ممنونم ازشما و استاتر🌹🌹🌹🌹

حاجت روا انشاالله همگی بشید

من نمیتونم قول بدم میترسم مدیون شم،😔😔😔🥺😢

ولی خواهش میکنم به عنوان خواهرتون بگید دعام کنه حاجت روا شم انشالله و خدا دلمو شااااد کنه انشالله و همه ی مشکلاتم حل شه انشالله 🥺🙏😭😭🙏🙏🥺

الان چند بار ازدواجم بهم میخوره،خواهش میکنم دعام کنید امسال بخت خیلی خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭😭🙏

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
سلام گلم خیلی ممنونم ازشما و استاتر🌹🌹🌹🌹 حاجت روا انشاالله همگی بشید من نمیتونم قول بدم میترسم ...

سلام خواهر جونم

چشم دعا مي كنيم 

تو هم نيت كن براي اينكه غيبت نكني

ديگه خدا واسه همونايي مي فرسته كه 

غيبت نمي كنن . چون نيت آشناي من همين بود

دعا مي كنم راهت هموار شه عزيزم

سلام گلم خیلی ممنونم ازشما و استاتر🌹🌹🌹🌹 حاجت روا انشاالله همگی بشید من نمیتونم قول بدم میترسم ...

انشاالله حاجت روا بشید.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
سلام خواهر جونم چشم دعا مي كنيم  تو هم نيت كن براي اينكه غيبت نكني ديگه خدا واسه همونايي مي ...

چشمت بی بلا گلم ممنون عزیزم

والا دست خودم نیس هر ازگاهی غیبت میکنم

بهش بگو اجی که اینجور که مدیون نشیم هیچ کدوممون انشالله🙏🙏🙏🥺🥺

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

سلام گلم

خوبین 

اجی والله چی بگمت غیبت نکردن  فکر نکنم بتونم کامل بزارمش کنار...😢😓

میشه لطفا همگی دعام کنید 😔😭😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی خیلی و از ته دلتون دعام سر مهریه توافق شه و این هفته عقد کنیم به خیر و خوشی و خوشبخت و عاقبت به خیر شیم در کنار هم😭😭خدا رو به عشق بین حضرت علی و فاطمه قسم بده انشالله روز بیشتر عاشقم بشه و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و همیشه کنار هم زندگی کنیم و از هم نوه دار شیم به حق محمد و ال محمد🥺😭🙏😔💔😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
سلام گلم خوبین  اجی والله چی بگمت غیبت نکردن  فکر نکنم بتونم کامل بزارمش کنار...😢😓 می ...

عزيزم حالا تو تصميم بگير، خدا راهو برات باز مي كنه

تا مي توني كمش كن

از خدامه به خواسته ت برسي

آمين آمين به حق امام زمان 🌺🙏🏻

@mohyy82     @baradaran    

ممنون عزیزم

محدثه ام لطفا دعا کن امسال دندانپزشکی قبول بشم❤❤❤❤❤❤❤

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹