من تازه شیائومی خریدم اول نوت ۱۰ خریدم ۹ میلیون بعد پشیمون شدم رفتم می ۱۱ آی شیائومی خریدم ۱۵ میلیون خیلی هم راضی هستم ولی از بس میگن شیائومی سر دوسال خراب میشه ولی سامسونگ یه گوشی تا ۵ سال قشنگ برات کار میکنه کافی میگم نکنه درست میگن ؟
حالا نظر شما چیه ؟
کسی بوده ۳ سال شیایومی داشته باشه و کاملا مثل روز اولش باشه ؟
همسرم همه زندگیه منه با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم
با پولی که شما در نظر داشتی. شیامی بهتره. سامسونگ 10 تا 15 تومن سری اس و نوت نمیتونستی بخری مگر قدیم ...
بخدا من الان دوماه شیایومی دارم خیلی عالیه کیفیت عکس سامسونگ بعد یکسال به مقدار قابل توجهی میاد پایین کیفیت عکس ها تار و نابود میشه بعد یکسال شروع به هنگ میکنه ولی نمیدونم چرا تا حرف گوشی میشه همه میگن دیگه اینکه پرسیدن نداره قطعا سامسونگ
همسرم همه زندگیه منه با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم
بخدا من الان دوماه شیایومی دارم خیلی عالیه کیفیت عکس سامسونگ بعد یکسال به مقدار قابل توجهی میاد پایی ...
گول برندش رو میخورن. سامسونگ فقط و فقط سری s و نوت. بقیه سریاش به نسبت پولی که میدی واقعا چیز خاصی نیستن. و اکثرا هنگی دارن. مخصوصا اگر کسی بازی کن باشه (مثل من) یا اهل فیلم. تازه میفهمه چه کلاهی سرش رفته. برای کسایی که استفاده خاصی نمیکنن از گوشی در حد نت گردی و.... باز بهتره.
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
تو یه تاپیک دیدم شما انگار گوشیتون آیفون ۶ درسته البته اگه اشتباه نکنم
بود. عوضش کردم 😁😁😁😁 دیگه زیادی قدیمی شده بود
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
من پارسال nova 7 i خریدم بعد کلی تحقیق. خیلی راضی ام ازش. مخصوصا باطریش و شارژرش و سرعتش