2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی بهتره یا سامسونگ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پولی که شما در نظر داشتی. شیامی بهتره. سامسونگ 10 تا 15 تومن سری اس و نوت نمیتونستی بخری مگر قدیم ...

بخدا من الان دوماه شیایومی دارم خیلی عالیه کیفیت عکس سامسونگ بعد یکسال به مقدار قابل توجهی میاد پایین کیفیت عکس ها تار و نابود میشه بعد یکسال شروع به هنگ می‌کنه ولی نمی‌دونم چرا تا حرف گوشی میشه همه میگن دیگه اینکه پرسیدن نداره قطعا سامسونگ 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

سر دو ماه شیایومی دخترم خراب شد  ۲۰۰ تومنم خرجش کردن هنگ می کنه درست هم نشده

میشه بگین مدل گوشی دخترتون چیه ؟

بخدا من الان دوماه شیایومی دارم خیلی عالیه کیفیت عکس سامسونگ بعد یکسال به مقدار قابل توجهی میاد پایی ...

گول برندش رو میخورن. سامسونگ فقط و فقط سری s و نوت. بقیه سریاش به نسبت پولی که میدی واقعا چیز خاصی نیستن. و اکثرا هنگی دارن. مخصوصا اگر کسی بازی کن باشه (مثل من) یا اهل فیلم. تازه میفهمه چه کلاهی سرش رفته. برای کسایی که استفاده خاصی نمیکنن از گوشی در حد نت گردی و.... باز بهتره. 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
گول برندش رو میخورن. سامسونگ فقط و فقط سری s و نوت. بقیه سریاش به نسبت پولی که میدی واقعا چیز خاصی ن ...

تو یه تاپیک دیدم شما انگار گوشیتون آیفون ۶ درسته البته اگه اشتباه نکنم

میشه بگین مدل گوشی دخترتون چیه ؟

خوابه دخترم

گوشی ش رمز داره ...نمی دونم مدلش رو 

ولی بهترین و جدیدترین شو شوهرم گرفت براش 

صداش بلند 

حافطه اش زیاد 

ولی خراب شد 

فعلا هم همش داره هنگ می کنه 

فک می کردیم باید خوب باشه 

شوهرم خیلی تحقیق کرد و خرید 

تو یه تاپیک دیدم شما انگار گوشیتون آیفون ۶ درسته البته اگه اشتباه نکنم

بود. عوضش کردم 😁😁😁😁 دیگه زیادی قدیمی شده بود

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
بود. عوضش کردم 😁😁😁😁 دیگه زیادی قدیمی شده بود

خیلی خوب کاری کردی الان چه مدل گوشی خریدی ؟

خوابه دخترم گوشی ش رمز داره ...نمی دونم مدلش رو  ولی بهترین و جدیدترین شو شوهرم گرفت براش&nbs ...

ای بابا حتی یادتون نیست چه قیمت خریدید ؟ شاید از قیمتش بشه مدلش تشخیص داد نمیدونم والا 

خیلی خوب کاری کردی الان چه مدل گوشی خریدی ؟

من پارسال nova 7 i خریدم بعد کلی تحقیق. خیلی راضی ام ازش. مخصوصا باطریش و شارژرش و سرعتش