2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 62 پست
آره من مال خودم ۴۰۰۰ روزی یکبار شارژ میکنم ؛۵۰۰۰ قطعا بازدهی بهتری داره

دقیقا

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اس بیست. راستش منم قراره گوشی بخرم احتمالا اس بیست یا یه مدل دیگه.مال پدرو مادرم ا هشتاده

مبارکت باشه😍

ظرفیتش ۴۰۰۰

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
راستش بین نسل قبلی این دو تا گوشی که میشد آ ۵۱ و ۷۱ با اینکه آ ۷۱ امکانات بهتری داشت اما آ ۵۱ تو کل ...

گوشی الانم a51 هست خیلی عالیه میخوام این بدم همسرم 

بیشتر به خاطر اینکه کمپانی سامسونگ گفته a72 خیلی بیشتر ساپورت میکنه ولیa52 حدود سه سال گفتم یکم بیشتر بدم اون بگیرم چون من گوشی بگیرم حالا حالا باهامه تا باهم پیر بشیم 😆

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
گوشی الانم a51 هست خیلی عالیه میخوام این بدم همسرم  بیشتر به خاطر اینکه کمپانی سامسونگ گفته a7 ...

😂😂😂😂

ای خداا 

راستش گوشیای سامسونگ رو میگن همون ۳/۴ سال آپدیت میگیرن ولی خب من دوستم یه نوت ۵ داره هنوز که هنوزه آپدیت میشه😅

اگه ازش خسته شدی خب یکهو بذار رو هم یه سری نوت یا اس بگیر 

ولی خب اگه فقط بخاطر آپدیته نگران نباش حتی اگه آپدیتم نشن تا ۶/۷ سال با همون ورژن اندروید کار میکنن 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
4000 چی؟ فک میکردم 120 گیگ حافظه اشه

ظرفیت باطریش رو فکر کردم منظورتون باشه وگرنه حافطه اش که آره ۱۲۸ با دو نوع رم ۸ و ۱۲ 

بچه ها s۲۰ حدود ۱۴ تومن اونم چی ۱۲۸ گیگ تو دیجی کالا زده 

من که این پول ندارم بعدشم اطلاعاتش خوندم نسبت به a۷۲ ضعیف تره که قیمتشم بالاتر 

من ۲۵۶ گیگ a72 پرسیدم ۱۱۷۰۰ تومن 

دوربین و باتریشم از s20 قوی تر 

اندازه شم بزرگتر 

😶

بچه ها s۲۰ حدود ۱۴ تومن اونم چی ۱۲۸ گیگ تو دیجی کالا زده  من که این پول ندارم بعدشم اطلاعاتش خ ...

من اس ۲۰ fe دارم و راضیم 

دیگ ندیدم a72 چطوریه 

ولی خواهر زاده شوهرمم s20 داره اونم راضیه 

۱۲ میلیون و سیصد تومنی هم داره 

از یه مغازه دار پرسیدم که قیمت پایین نسخه هند هست 

بعدش من میخوام ۲۵۶ گیگ بخرم چون کیفیت دوربینشون بالاس هر یه دقیقه فیلم و عکس کلی فضا اشغال میکنه 

حالا فردا که میرم خرید اونجا از چندجا میپرسم 

مرسی عزیزم