2777
2789
عنوان

اخلاق گندمن

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 45 پست

دنیا دو روزه و تهش مرگه 

چه خوبه اگر شرایط داریم خوش بگذرونیم و کیف دنیا رو ببریم چون زندگی کوتاست 

منم می‌خوام برم مشهد ، اردوی دانشجویی ، به همسرم گفتم برام پول بریز که می‌خوام با بچه ها دانشگاه برم ، چون خاطره میشه برام 🥰🤭 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
چرامیخندی

هیچی درست میشه مشکلت

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری ناشکری میکنی وقتی خدا یچیز خوب جلوت قرار میده باید با کمال میل قبولش کنی (برگرفته از کتاب فلورا ...

بله میدونم ازبچگی اینجورتربیت شدم که مامانمو اذیت نکنم باخواسته هام اینجری موندم انقدرخوب بودم که گریم میگیره بخدا

پعلوم نبست تا کی زنده ای(ایشالله زندگی باشه) اومدی و فردا مردی..  ایشالله پول خرج مریضی نکنی. تا باشه ب سفر و خرید

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بخدا مامانمم همینومیگه خیلی احمقم هروقت میخوام چیزی بخرم اول به پولش فکرمیکنم خداکنه دخترم مثل خودم ...

صد درصد شبیه خودت میشه بچه ها انعکاس رفتار پدرو مادرن این ظلم و در حق خودت و خانوادت نکن شوهرت وقتی ببینه از چیزای خوب و با ارزش برای خودت میزنی کم کم براش بی ارزش میشی 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
بله میدونم ازبچگی اینجورتربیت شدم که مامانمو اذیت نکنم باخواسته هام اینجری موندم انقدرخوب بودم که گر ...

لعنتی منم این اخلاقی دارم که همش میخوام قانع باشم سعی کنم به کسی لطمه وارد نکنم یا طبق انتظارات بقیه عمل کنم ولی دیگه به اینجام رسیده منم انسان حق دارم ینی چی

دعاکن جالب اینجاس که همه خانمهای اطرافم به شدت ولخرجن ولی من بازم آدم نمیشم

:)

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اینم هست خیلی وابستشم ولی همش میگم ۸تومن میدادم طلافلان دکوری 

منم همین طورم بدون همسرم که واقعا برام سخته به قول شما همیشه هم برای هر خرجی میگم فلان کارو میکردم بهتر نبود

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
اینم هست خیلی وابستشم ولی همش میگم ۸تومن میدادم طلافلان دکوری 

طلا و دکوری رو دور از جونت میخوای ببری اون دنیا؟؟؟؟

چیزی که تهش برات میمونه اینه که بگی اخیش زندگی کردم ، زندگی کن ، هیچی جای حال خوب رو نمیگیره 

حتما رو خودت کار کن ، رفتارت آسیب می‌زند به خونوادت 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚