2777
2789
عنوان

تصور دختر ۶ساله ی من از خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش قلب مون هم مثل بچگیامون میموند انقدر بدی نبود تو دنیا  

کاش😞

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
پسر من ۸سالشه میگه خدا وجود ندارع😐😐😐😐😥😥😥خیلی توضیح دادم نمی‌دونم کی این تفکر ب خورد بچه داده

پیشش نفس عمیق بکش بگو پسرم ببین هوا میرو‌تو شکم من و میاد بیرون ....هوا وجود داره ولی ما اونو نمی بینیم ....خدا هم همینطوریه ...وجود داره ولی ما نمی بینیم 

انسانم آرزوست 😍
چون نمیبینتش فکر میکنه وجود نداره

ن میگه چرا ارزوهامو برآورده نمیکنه چرا بهمون کمک نمیکنه منو شوهرم مشکل داریم میگه چرا حل نمیکنه مشکلاتتون هرچی میگم خدا ب ما عقل داده زندگی دست خودمونه و.....کلا میگه وجود نداره 

پیشش نفس عمیق بکش بگو پسرم ببین هوا میرو‌تو شکم من و میاد بیرون ....هوا وجود داره ولی ما اونو نمی بی ...

اینم راه حل خوبیه امتحان میکنم ممنون ...ولی کلا اینکه میگه چرا دعا میکنم خوشبخت بشیم و....نیستیم چرا ارزوهامو برآورده نمیکنه پس وجودنداره😐

ن میگه چرا ارزوهامو برآورده نمیکنه چرا بهمون کمک نمیکنه منو شوهرم مشکل داریم میگه چرا حل نمیکنه مشکل ...

اخی بچه س دیگه😍

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
اینم راه حل خوبیه امتحان میکنم ممنون ...ولی کلا اینکه میگه چرا دعا میکنم خوشبخت بشیم و....نیستیم چرا ...

خب بگو ما خوشبختیم ...تنمون سالمه بیمار نیستیم ...غذا برای خوردن داریم ...همدیگرو داریم تنها نیستیم ..کوچکترین نعمت هارو به پسرت یادآوری کن بهش شکرگذاری یاد بده ....حتی برای یک خوراکی کوچیک 

انسانم آرزوست 😍
2790
2778
2791
2779
2792