2777
2789
سنتی  ینی چی؟؟؟؟ هیچکدوم ...یکی که مدتها عاشقم باشه  وبه جای اینکه بیاد بگه دوست بشیم بره ...

اونم بدون هیچ اشنایی دو تا انسان کاملا غریبه یهو تصمیم بگیرن تا ابد بهم باشن عاقلانه هست؟؟

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم بدون هیچ اشنایی دو تا انسان کاملا غریبه یهو تصمیم بگیرن تا ابد بهم باشن عاقلانه هست؟؟

عزیز دوره ی نامزدی چیه؟؟؟؟

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
😂واسم پیش نیومده در کل اینمدلی خیلی کمه

ان شاءالل همسرآیندت صالح یاشه

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
هیچکدوم ازدواج سفید

پسرخالم و دوست دخترش  تقریبا 14 ساله ازدواج سفید کردن 

فقط ایرادش اینه سرمایه زندگی جمع نمیشه چون هدفمند نبودن 

الان هر دو بالای 40 سال هستن ولی حتی یه خونه ندارن 

جدا از اینکه تو مهمونی های خانوادگی هم نمیتونن همراه شرکت کنن چون تو اقوام جا نیوفتاده 

الانم دختر خانوم ناراحت شده که پدرش فوت شدن و ایشون تو لباس عروس ندید یجورایی هردو پشیمون شدن میگن باید زودتر عقد میکردیم. 

گل گفتي 

🙃

پسرخالم و دوست دخترش  تقریبا 14 ساله ازدواج سفید کردن  فقط ایرادش اینه سرمایه زندگی جمع ن ...

اوه چقد طولانی باهم موندن😅نهایت من یه ادم بتونم سه ماه تحمل کنم بعد ازش خسته و زده میشم

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳