من موندم ملت چجور روزی چنتا آیتم میخونن... من بخاطر مدرسه مجازی تقریبا میشع گف از پایه هیچی نخوندم تازه شروع کردم درسامو حدود نیم ساعت طول کشید یه صفحه رو بخونم 😞😞😞واقعا دلم گرف...
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه من رشتم انسانی بود از صفر شروع کردم تجربی رو سخته ولی با تلاش قطعا میشه اراده قوی داشته باش جا نزن فقط پیوسته خوندن جواب میده شاید یکی چهار سال بخونه ولی پنج ماه آخر نخونه ! کسی که پنج ماه آخر داره با تمام قدرت میخونه قطعا بهتر از اون عمل میکنه
تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمیزنم 🥰
چطور میشه اخه والا من هرچی میخونم بیشتر از شش نمیشع خب مگه خسته نمیشین شما. کارای دیگه ای ندارین؟&nb ...
اتفاقا دانشجو هم هستم تاپیکامو ببینی متوجه میشی😅 اره عزیزم خسته که میشیم معمولا جمعه ها نصف روز استراحت میکنم وقتی هدفت برات مهم باشه جا نمیرنی و نهایت تلاشتو میکنی سخته ولی ارزش دانشگاه پزشکی رو داره😍
تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمیزنم 🥰