2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برین مشاوره فعلا تا خدا چی بخواد ؛ قابل توجه دوستان عزیزی که میگن ازدواج کنیم علاقه ایجاد میشه 

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉

ببین بعدا درصورتی به وجود میاد تو نسبت به طرفت یه حس مثبتم داشته باشی اون اول بعد میری تو نامزدی هی بیشتر و بیشتر میشه از خیلیا هم شنیدم بعد عقد خیلی بیشترم شد

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

نمیدونم و نمیتونم راهنماییت کنم... من خودم الان تو آتیش یه زندگی بدون عشق دارم میسوزم، بعضیا میگن هنر زن اینه که عشق رو ایجاد کنه، باید اعتراف کنم نه تنها این هنر رو نداشتم، بلکه بیشتر گند زدم، چون نرسیدن به توقعاتم باعث شد واکنشای نامناسبی نشون بدم.

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃

خب بنظرمن چون دیگه ازدواج کردن 

راحت دیگه ب فکر جدایی نیفتن 

ی فرصتی بهم بدن

سلام خانوما❤️میشه برام سوره کوثر بخونین که شر اون مزاحم لعنتی کم شه اگر برام خوندین بهم بگین  منم برای حاجت دلتون سوره کوثر بخونم 

بدون شناخت ازدواج کردن اشتباهه درهرحال

چون ممکنه طرف ایرادهایی داشته باشه که نشه تحمل کرد

اما گذشته دیگه

الان باید فکر چاره بود 

ولی اینطور نمیشه نظر داد آیا طرف اخلاق هایی داره که نمی تونی دوستش داشته باشی

یا خودش دوستت داره

یا دلیل داری که دوستش نداری 

همه اینها رو با مشاور درست و حسابی باید حل کرد

منظورت از بدون شناخت بدون علاقه ست؟

بدون شناخت که نباید ازدواج کرد اصلا!! طرف مشکل دار باشه که نمیشه بهش علاقه مند شد

ولی زمانی که از هر نظر طرف اوکی باشه و بعد عقد اون محبت و احترام رو ازش ببینی اونموقع علاقه ایجاد میشه چون طبق یه اصل کلی همنشینی علاقه میاره. مثل علاقه به والدین، همسایه خوب، محل زندگی، حتی وسایل شخصی!

اینو قبلش باید بهش فکر میکردن 

ولی حالا چون ازدواج کردن همه تلاششون رو باید ایجاد علاقه انجام بدن 

میتونن از مشاور هم کمک بگیرن 

یه زندگی که شروع شده نباید به راحتی از بین بره و هر دو نفر برای حفظش باید تلاش کنن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اوناااییم که باعلاقه زیاد ازدواج میکنن بیشترشون بعدش علاقه کم میشه ودعواها جاشو میگیره 

بستگی به دوطرف داره بعضی مردا کاملا سردن از لحاظ ابراز علاقه نمیشه هم کاری کرد

ببین به خیلییی از عوامل بستگی داره همه اونایی ک با دوستی ازدواج کردن خوشبخت نشدن یا همه اونایی ک سنتی ازدواج کردن خوشبخت نشدن

درکل به دو چیز بستگی داره اینکه طرف مقابلت چطور آدمیه با شعوره بی شعوره و اینکه دو نفر چقدر همو میفهمن 

طرف مقابلت آدم خوبی باشه چه سنتی و چه با دوستی عشق بوجود میاد و پایدار میمونه ولی تو حتی با عشقم ازدواج کنی ولی طرفت ادم بیشعوری باشه عشقت از بین میره

ازدواج سنتیم الان دو نفر چندماه در رفتو آمدن میشه بفهمی ب طرفت میتونی حسی داشته باشی یانه