2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم قبل تاخیر میزدم منفی میشد دیروز ده روز از تاخیر گذشته بود زدم هاله انداخت سریع زود ناامید ...

مبارکت باشه گلم خوشحال میشم یکی مامان میشه .......

خیلی ناراحتم خیلی بخدا دارم دق میکنم تازه یه روز زودترم پریود شدم الان لک دیدم اخه چرا 

من که کلا ناامید شدم،هم عصبانیم هم غمگین

درکت میکنم عزیزم. 😭😭ولی واقعا با بی‌خیالی بخوای خدامیده من با هزار تا مشکل دوتا بارداری داشتم پلی کیستیک و تیرویید کم کار اصلا تخمکی نداشتم من فقط بیخیال باش استرس خودش مانع بارداری میشه 

مبارکت باشه گلم خوشحال میشم یکی مامان میشه ....... خیلی ناراحتم خیلی بخدا دارم دق میکنم تازه یه روز ...

پریود شدی؟؟؟فک کردم هنوز نشدی جای امیدی هست.سلامت باشی عزیزم ولی فک میکنم بی بی چک منم الکی هاله انداخته چون همه میگن معتبر نیس

من الان تمام حسای گندو زشت رو باهم دارم

ببین تاپیکتو دیدم ۵ روز قبل پری هم بیبی زدی...آخه تو فک‌کن تخمک گذاری کی بوده بعد لقاح چقد کشیده که بعدش تو ۵ روز قبلم بیبی زدی...عزیز من استرس خودش دلیل اصلیه..یکم بیخیال باش بسپر به خدا

شادی پیدا کردنی نیست...ساختنیه

ان شاالله ماه بعد مثبت میشه واست

۴۰ تا تخم مرغ محلی بگیر روزی ی دونه بخور با کره محلی

همه مغزارو اسیاب کن با عسل قاطی کن روزی چن قاشق خودت و شوهرت بخورید

ان شاالله ماه بعد مثبت میشه

ببین تاپیکتو دیدم ۵ روز قبل پری هم بیبی زدی...آخه تو فک‌کن تخمک گذاری کی بوده بعد لقاح چقد کشیده که ...

عزیز دلم چند ماهه اقدامم اصلا حسابش از دستم در رفته معلومه استرس دارم 😔الانم پریود شدم 

ان شالله عزیزم مرسی از راهنماییت

اصلا استرس نداشته باش

کیت تمک گذاری استفاده کن

روز تخمک گذاری چن بار رابطه داشته باش

استرس کلا نداشته باش

مطمئن باش سال دیگه بچه ت تو بغلته

بچه رو تصور کن،جنسیتش،شکلش،وزنش،خصوصیاتش

عزیز دلم چند ماهه اقدامم اصلا حسابش از دستم در رفته معلومه استرس دارم 😔الانم پریود شدم 

عزیزم یچی میگم دو سه ماهی امتحان کن،ببین بیخیال باش نه روز تخمک گذاری نه موعد پریود هیچی برات مهم‌نباشه از زندگیت لذت ببر اصن مهم نیس چندماه اقدامی قبلیارو اصن حساب نکن چون تمام توانتو با استرس خنثی کردی،تو بیخیال باش و فوری سمت بیبی چک نرو،رو خودت کار کن که بتونی ..از بعد پاکی سبک جدیدو شروع کن و تمرکزتون رو عشق دادن بهم باشه نه بچه،خودتو از استرس پاک کن و به فکر سلامتیت باش  حتما جواب میگیری

چون با این رویه که پیش گرفتی بعد بارداریم کوله بار استرس از نوع جدید میاد سراغت...فک کن چرا بیشتر زنا ناخواسته باردار میشن..چون تو فکرش نیستن و فرایند بارداری راحت واسه خودش طی میشه