درکت میکنم عزیزم. 😭😭ولی واقعا با بیخیالی بخوای خدامیده من با هزار تا مشکل دوتا بارداری داشتم پلی کیستیک و تیرویید کم کار اصلا تخمکی نداشتم من فقط بیخیال باش استرس خودش مانع بارداری میشه
ببین تاپیکتو دیدم ۵ روز قبل پری هم بیبی زدی...آخه تو فککن تخمک گذاری کی بوده بعد لقاح چقد کشیده که بعدش تو ۵ روز قبلم بیبی زدی...عزیز من استرس خودش دلیل اصلیه..یکم بیخیال باش بسپر به خدا
عزیز دلم چند ماهه اقدامم اصلا حسابش از دستم در رفته معلومه استرس دارم 😔الانم پریود شدم
عزیزم یچی میگم دو سه ماهی امتحان کن،ببین بیخیال باش نه روز تخمک گذاری نه موعد پریود هیچی برات مهمنباشه از زندگیت لذت ببر اصن مهم نیس چندماه اقدامی قبلیارو اصن حساب نکن چون تمام توانتو با استرس خنثی کردی،تو بیخیال باش و فوری سمت بیبی چک نرو،رو خودت کار کن که بتونی ..از بعد پاکی سبک جدیدو شروع کن و تمرکزتون رو عشق دادن بهم باشه نه بچه،خودتو از استرس پاک کن و به فکر سلامتیت باش حتما جواب میگیری
عزیز دلم چند ماهه اقدامم اصلا حسابش از دستم در رفته معلومه استرس دارم 😔الانم پریود شدم
چون با این رویه که پیش گرفتی بعد بارداریم کوله بار استرس از نوع جدید میاد سراغت...فک کن چرا بیشتر زنا ناخواسته باردار میشن..چون تو فکرش نیستن و فرایند بارداری راحت واسه خودش طی میشه