2777
2789
اتفاقا فرهنگا خیلی فرق داره مثل شهر ما با خوده اردبیل فرق میکنه کلا خیلی عروس رو دوس دارن و احترام ...

نه منظورم گرفتن نیست.مثلا اینایی که من دارم میبینم.درآمد آنچنانی ندارن مستاجر ولی خیلی ظاهرسازی میکنن باید مدل به مدل لباس بپوشن باید طلا داشته باشن باید همش مهمونی برن و مهمونی بگیرن خودشونو خیلی با تجملات خفه میکنن.ما تهرانیم خیلی به ما پز میدن همش میخوان ثابت کنن که اونا از ما بیشتر خوش گذرون ترو باکلاس ترن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منظورم گرفتن نیست.مثلا اینایی که من دارم میبینم.درآمد آنچنانی ندارن مستاجر ولی خیلی ظاهرسازی میکن ...

اره منم همینو میگم

نمیگم ک خودشونو میگیرن،منظورم همین بود که خیلی ب ماشین و خونه و لباس اهمیت میدن شاید درحالیک بقول شما درامد انچنان هم نداشته باشن

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

خوده شهر اردبیلیا اره به ظاهرشون خیلییی اهمیت میدن و خودشون رو خیلی بالاتر از اون چیزی ک دارن نشون م ...

آره آفرین زدی به هدف منظورم همین بود.واقعا چرا همشون این جوری هستن من بینشون یه آدم ساده که خود واقعیش باشه ندیدم.من عروسشونم ساکن تهرانم تمام تلاششونو میکنن که بهم ثابت کنن از ما خیلی برتر و بهترن در صورتی که از نظر مالی اصلا به ما نمیرسن ولی اونا از نظر مالی پایین ولی خدای کلاس گذاشتن.

آره آفرین زدی به هدف منظورم همین بود.واقعا چرا همشون این جوری هستن من بینشون یه آدم ساده که خود واقع ...

نمیدونم واقعا منم درکشون نمیکنم ، خیلیم اهل بریز بپاشن 

نه منظورم گرفتن نیست.مثلا اینایی که من دارم میبینم.درآمد آنچنانی ندارن مستاجر ولی خیلی ظاهرسازی میکن ...

دوست دارن اونطوری باشن😊

الان مشکلی داری؟؟؟

در ثانی کسی که نداره چطوری هی مدل به مدل لباس مس پوشه و ظاهر سازی میکنه

پس دارن خوبشم دارن 

شماهم کم حسودی کن🙌🏻

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
نمیدونم واقعا منم درکشون نمیکنم ، خیلیم اهل بریز بپاشن 

واقعا به چشم دیدم ندارناااا مثلا طرف شوهرش تقریبا بیکاره مستاجرن از نداری ناله میکرد ولی تو هر مجلس و عروسی گرون ترین لباس تنش بود با کلی طلا فکر نکنم قرضی بود اردبیلم یه شهر گرونه مخصوصا پوشاک دلم میخواد ازش بپرسم چه جوری میخری ولی نداری به منم یاد بده

دوست دارن اونطوری باشن😊 الان مشکلی داری؟؟؟ در ثانی کسی که نداره چطوری هی مدل به مدل لباس مس پوشه ...

تودل جانم

انصافا راست میگه ، حسودی نیس که😅

اتفاقا خاکین ولی دوس دارن از نظر ظاهری خیلی سرتر باشن ، نمیگیم بده ولی عجیبه 

واقعا به چشم دیدم ندارناااا مثلا طرف شوهرش تقریبا بیکاره مستاجرن از نداری ناله میکرد ولی تو هر مجلس ...

اره دقیقاا منم خیلی دیدم

اره اردبیل گرونه