اتفاقا فرهنگا خیلی فرق داره مثل شهر ما با خوده اردبیل فرق میکنه کلا خیلی عروس رو دوس دارن و احترام ...
نه منظورم گرفتن نیست.مثلا اینایی که من دارم میبینم.درآمد آنچنانی ندارن مستاجر ولی خیلی ظاهرسازی میکنن باید مدل به مدل لباس بپوشن باید طلا داشته باشن باید همش مهمونی برن و مهمونی بگیرن خودشونو خیلی با تجملات خفه میکنن.ما تهرانیم خیلی به ما پز میدن همش میخوان ثابت کنن که اونا از ما بیشتر خوش گذرون ترو باکلاس ترن
خوده شهر اردبیلیا اره به ظاهرشون خیلییی اهمیت میدن و خودشون رو خیلی بالاتر از اون چیزی ک دارن نشون م ...
آره آفرین زدی به هدف منظورم همین بود.واقعا چرا همشون این جوری هستن من بینشون یه آدم ساده که خود واقعیش باشه ندیدم.من عروسشونم ساکن تهرانم تمام تلاششونو میکنن که بهم ثابت کنن از ما خیلی برتر و بهترن در صورتی که از نظر مالی اصلا به ما نمیرسن ولی اونا از نظر مالی پایین ولی خدای کلاس گذاشتن.
نمیدونم واقعا منم درکشون نمیکنم ، خیلیم اهل بریز بپاشن
واقعا به چشم دیدم ندارناااا مثلا طرف شوهرش تقریبا بیکاره مستاجرن از نداری ناله میکرد ولی تو هر مجلس و عروسی گرون ترین لباس تنش بود با کلی طلا فکر نکنم قرضی بود اردبیلم یه شهر گرونه مخصوصا پوشاک دلم میخواد ازش بپرسم چه جوری میخری ولی نداری به منم یاد بده