2777
2789
تو هر قومیتی آدم بی فرهنگ پیدا میشه عزیزدلم

آره دقیقا👌🏻❤

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت  متاسفانه آدم بی فرهنگ همه جا هست

دقیقا👌🏻😘❤

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
چون تو خودت اوسکولی دیر همه چیو یاد میگیری لابد مگه لهجه چیه که تو ۳سال نشه یادش گرف من خودم همه لهج ...

فحشات هیچ تاثیری رو من نداره .فقط خواستم خود واقعیتونو اثبات کنم که کردم واقعا به نتیجه صد در صد رسیدم اونی که راجبتون دیدمو شنیدم

اره داری ... میخوری دیگه😂😂 مگه ... میتونه اعصاب خورد کن باشه داشتم باهات بحث میکردم که حوصلم سر ن ...

عزیزم شرمنده اما خیلی بی ادبی کردین.بنده خدا چیز خاصی نگفت ی انتقاد تا حدودی بجا بود.شما با این لفظتون آبروی شهرمون رو بردین

خاگ

بچه هاداشتم بایه نفرتوخصوصی نی نی سایت حرف میزدم الان اومدم میبینم ک پیویش نیس پیویشوازتوتاپیکاپیداکردم ولی نمیشه بهش پیام بدم نوشته دسترسی ب اطلاعات این شخص امکان پذیرنیس یعنی چی

عزیزم شرمنده اما خیلی بی ادبی کردین.بنده خدا چیز خاصی نگفت ی انتقاد تا حدودی بجا بود.شما با این لفظت ...

قربون آدم چیز فهم انگار این حرفارو اولین بار از من شنیده چیزی که دیدم و خودشم خداروشکر ثابت کرد رو گفتم.

یتیشجیغن ن غلطی الییرسن عقده ای🤣😁سرگرمی خوبی بودی برام😁

اگه سرگرمیت تموم شد شرف یاب شو یه جا دیگه عرض اندام کن

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡