به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍
بلا رو ما داریم سر شما میاریم خبر نداری .کانتینر کانتیر داریم براتون لباس بنجول و لوازم آرایش فیک وا ...
ما مث شما زشت نیستیم که بخایم کانتیر کانتر لوازم ارایش بزنیم تو سرو رومون شاید اداما اوخشادوخ🤣ما خودمون به این چیزا نیاز نداریم لباس هم که یه بار میپوشیم و تاماممممم خوشحالم که روز ب روز دارین سقوط میکنین هرری بابا
اسی میشه تاپیکت رو قفل کنی تا وقتی نی نی یار بیاد تاپیکت رو حذف کنه؟
به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
واقعا بعضیا چقدر دهنشون دریده هست. به شخصه میگم اگه فارس بودم با دیدن اینا از ترک جماعت زده میشدم. حتی به شوخی هم که بگین باید عفت کلام رعایت شه. واقعا که
بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...