2777
2789
هر چی باشه از ایران شما که بهتره

شما کجایی هستی؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب آدمیا هستینااا اندازه ی چی عرق ب وطن ندارین😂😐والا همین ما ترکا بودین بخاطر "ایران" کلی شهید د ...

ایران این چند ساله یکم اوضاش بی ریخت شده و همه فراری ان ازش😢

پولش نیس وگرنه خیلی ها مهاجرت میکنن

جدی میگم☹

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
همینکه چزوندمت عصابتو ترکوندم کافیه

اره داری ... میخوری دیگه😂😂

مگه ... میتونه اعصاب خورد کن باشه داشتم باهات بحث میکردم که حوصلم سر نره ژیگررررر

حالا هر طور دوس داری فک کن لابد خیلی اعصابت بهم ریختسا😂😂

ایران این چند ساله یکم اوضاش بی ریخت شده و همه فراری ان ازش😢 پولش نیس وگرنه خیلی ها مهاجرت میکنن ...

خب این ی بحث جداس که الان نزدیک ۱۰ ساله اوضاع چ وضعی شده

کلی جای حرف هست برای این چیزا..

ولی واقعا درک نمیکنم چرا منه ایران باید خودمو بچسبونم ب ترکیه ای ک تو کار خودش مونده

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

به خدا منم ترکم انقدر متعصب نیستم بهم بگن فلان ایرادو داری گارد نمیگیرم میگم اوکی درسته.

آخه میگه ایران شما گفتم شاید ایشون ملیتشون فرق داره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اره داری ... میخوری دیگه😂😂 مگه ... میتونه اعصاب خورد کن باشه داشتم باهات بحث میکردم که حوصلم سر ن ...

دقیقا از حرصش میگه 

حسابی  ریختیم روش کم آورد🤪🤪🤪

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

😂😂😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اره داری ... میخوری دیگه😂😂 مگه ... میتونه اعصاب خورد کن باشه داشتم باهات بحث میکردم که حوصلم سر ن ...

فعلا جوابام انقدر محکم بود که خشمتو برانگیخته کنم.داری به ناسزا متوسل میشی انقدر خونسرد هستم که با آرامش جوابتو میدم.حق داری شرایط آب و هوایی سرد و خشک رو عصاب تاثیر داره خشن شدی.