2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عجب آدمیا هستینااا اندازه ی چی عرق ب وطن ندارین😂😐والا همین ما ترکا بودین بخاطر "ایران" کلی شهید د ...

ایران این چند ساله یکم اوضاش بی ریخت شده و همه فراری ان ازش😢

پولش نیس وگرنه خیلی ها مهاجرت میکنن

جدی میگم☹

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
همینکه چزوندمت عصابتو ترکوندم کافیه

اره داری ... میخوری دیگه😂😂

مگه ... میتونه اعصاب خورد کن باشه داشتم باهات بحث میکردم که حوصلم سر نره ژیگررررر

حالا هر طور دوس داری فک کن لابد خیلی اعصابت بهم ریختسا😂😂

ایران این چند ساله یکم اوضاش بی ریخت شده و همه فراری ان ازش😢 پولش نیس وگرنه خیلی ها مهاجرت میکنن ...

خب این ی بحث جداس که الان نزدیک ۱۰ ساله اوضاع چ وضعی شده

کلی جای حرف هست برای این چیزا..

ولی واقعا درک نمیکنم چرا منه ایران باید خودمو بچسبونم ب ترکیه ای ک تو کار خودش مونده

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

اره داری ... میخوری دیگه😂😂 مگه ... میتونه اعصاب خورد کن باشه داشتم باهات بحث میکردم که حوصلم سر ن ...

دقیقا از حرصش میگه 

حسابی  ریختیم روش کم آورد🤪🤪🤪

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

😂😂😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اره داری ... میخوری دیگه😂😂 مگه ... میتونه اعصاب خورد کن باشه داشتم باهات بحث میکردم که حوصلم سر ن ...

فعلا جوابام انقدر محکم بود که خشمتو برانگیخته کنم.داری به ناسزا متوسل میشی انقدر خونسرد هستم که با آرامش جوابتو میدم.حق داری شرایط آب و هوایی سرد و خشک رو عصاب تاثیر داره خشن شدی.