2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم خیلی استرس دارم 

اصلن استرس نداشته باش من تو اتاق زایشگاه خودمو کشتم گفتم من سزارین میخام نذاشتن بزور بچمو بدنیا آوردن الان بد از 7 ماه من هنوز کسالت دارم از گشاد شدن.... و اینا ک نگم برات

برو خداتو شکر کن ک سزارینی

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

اصلن استرس نداشته باش من تو اتاق زایشگاه خودمو کشتم گفتم من سزارین میخام نذاشتن بزور بچمو بدنیا آورد ...

ممنون عزیزم نه من اصلا طبیعی نمیخواستم گفتم فقط سزارین اصلا از اتاق عمل و اینا نمیترسم مشکل ندارم حتی یک ذره فقط واسه سلامتی بچم نگرانم همین تو طبیعی ببخشید اینقد بد میشه دهانه رحم عضله است دیگه گ شاد میشه شکلش و از دست میده هر چقدرم بخیه بزنن بیرون هست داخل و که کاری نمیشه کرد افتادگی هم میگیری تازه فقط تو نینی سایت بعد ۵ تا شکم از اول میگن ما تنگ تر هستیم 

ممنون عزیزم نه من اصلا طبیعی نمیخواستم گفتم فقط سزارین اصلا از اتاق عمل و اینا نمیترسم مشکل ندارم حت ...

🤣🤣🤣🤣با حرفت موافقم

من میخام برم لیزر بزنم ک مشکلاتم برطرف شه 

دیگه امکان نداره مث قبل بشه ولی ممکنه خوشمل تر بشه🤩

به هرحال هر زیبایی بی درد نیس 

منم از اول سزارین میخاستم ولی خب تو خونواده دیدم اونایی ک سزارین کردن شکم دارن رد بخیه ها می مونه رو شکم و انگار دوتا شکم دارن

من به محض زایمان برگشتم ب وزن قبل بارداری و ذره ای شکم ندارم و انگار نه انگار زایمان کردم 

ازین نظرا از طبیعی راضی ام ولی از باقیه نظرا نع

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿