2777
2789
عنوان

از ماه چندم به پهلو بخوابم؟؟؟؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 96716 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کلاس بارداری میرفتم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم هفته 25 بود - اگه به پشت بخوابید چون رحم بزرگتر شده اگه دمر بخوابید سنگینی بچه میفته روی رگ های اصلی که به رحم خونرسانی میکنه و ممکنه خونرسانی به جنین را مختل کنه وگرنه هیچ ربطی به بند ناف دور گردن نداره اون به حرکات جنین مربط میشه و بعضی از بند ناف ها خیلی بلند هستند که احتمال این مشکل هست
برای همسایت نور آرزو کن قطعا حوالی تو هم روشن خواهد شد.

سلام من هفته 16 دیشب چند بار حس کردم روی شکمم خوابیدم ولی خواب توی سرم بود بیدار نشدم

الان ساعت6 صبح دلم درد میکنه نکنه مشکلی پیش بیاد خیلی اعصابم خورده🙁🙁🙁🙁

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
منم کلاس بارداری میرفتم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم هفته 25 بود - اگه به پشت بخوابید چون رحم بزرگتر ش ...

من الان هفته ی  16 بارداری هستم، جفتم قدامی با گرید دو هستش به نظرتون خطرناکه؟؟؟

و اینکه درد زیر شکم عادیه؟