2777
2789
عنوان

نهال یا نفس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 38 پست
مساوی😂😂😂تا الان

اره واقعا☺️

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمن نهاله

چندسالشه گلم. برگردی عقب بازم نهال میذاری؟ 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

هیچوق اسم نهالو دوسنداشتم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
هیچوق اسم نهالو دوسنداشتم

چرا

هر دو قشنگه

بین این دوتا گیر کردم دوتاشم دوست دارم😃میدونی جالبیش چیه. اصلا معلوم نیست دختر باشه😂😂😂😂😂

چرا

نمیدونم یه اسمایی برام یجوره هلیا هم همینطور 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ازاولم اسم نهال و دوست داشتم

منم دوسش دارم ملیح و ملوسه. نفسم دوس دارم.

نمیدونم یه اسمایی برام یجوره هلیا هم همینطور 

منم رو بعضی اسما اینطوریم ریحانه یکیشه سمانه هم همینطور. اما نهال و نفس روهمیشه دوست داشتم بینشون شدیدا دودلم