2777
2789
منم دعا کن عزیز برات دعا میکنم دلم شکسته ناراحتم چندذسالته من ۲۸🥺🥺

حتما عزیزدلممم ازته دلم برات دعا میکنم🥺💋

من ۲۶ سالمه تازه ۲۶ سالم شده ۲ ساله اقدامم

بدون هیچ مشکلی در به در مطب دکترا شدم

خدا نصیب هیشکی نکنه گلم....🤕🤕🤕💔💔

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

من سه ساله منتظرم انشالله هممون این ماه جواب بگیریم 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عزیزدلممم ازته دلم برات دعا میکنم🥺💋 من ۲۶ سالمه تازه ۲۶ سالم شده ۲ ساله اقدامم بدون ه ...

برات دعا میکنم عزیزم منم یکساله همش دکترم دیوونه شدم خستم ارزومه مادر شدن خدا دامنتو سبز کنه الهی🥺🥺😍❤️

♥️میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید یکساله منتظرم😢😢😢🙏
ایشالله که حل میشه نگرانی یکی دو تا که نیس خودم میگفتن کیست ریز داری الان حل شده تخمدانهام کاملا ع ...

چندوقته اقدامی گلم؟؟؟ چندسالته؟؟؟🌻🌻

اگه ۷ ماه شده حتما یه دکتر برو💋

بگو برا شوهرتم آزمایش اسپرم بنویسه

و حتما آزمایشگاه خوب برین انجام بده🌺

اصلا این ماه اون ماه نکن شوهرم میگفت

تا ۱ سال نرو ...من رفتم ببین ۲ سال گذشت🤕

حامله نشدم هنوز...خیلی زمان‌بره...پشت گوش ننداز❤

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

[QUOTE=223123549]برات دعا میکنم عزیزم منم یکساله همش دکترم دیوونه شدم خستم ارزومه مادر 

الهی آمین....🌺🌺🌺🌺

قسمت هممون بشه انشالله...😍😍😍

وضعیت منم همینه بخدا ..... ولی من ۲ ساله

آی یو آی نکردی؟؟؟ من میخوام ای وی اف کنم🤕

استرادیول خوردم پریود شدم فردا وقت دکتر دارم

چندوقته اقدامی گلم؟؟؟ چندسالته؟؟؟🌻🌻 اگه ۷ ماه شده حتما یه دکتر برو💋 بگو برا شوهرتم آزمایش ...

من تازه ماه اول درست حسابی اقدامم هست

ماه پیشش چون قبلتر اورژانسی خورده بودم کیست داشتم

۲۵ سالمه 

فعلا تا عید اقداممو میکنم

بعد عید اگر نشد همسرمو میگم بره ازمایشات 

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸
من سه ساله منتظرم انشالله هممون این ماه جواب بگیریم  

انشالله انتظارت به پایان برسه خیلی سخته

خدا دامنتو سبزکنه🍃🍃🍃😍🌺🌺

من تازه ماه اول درست حسابی اقدامم هست ماه پیشش چون قبلتر اورژانسی خورده بودم کیست داشتم ۲۵ سالمه&n ...

پس فعلا زوده🌺😍😍😍

من خودم سر ۶ ماه رفتم

دکترا کلی وقتمونو هدر دادن

هیشکی نگفت برو ناباروری😑

نه پولشو نداریم 🥺🥺🥺چندتومنه چجوریه

خب اگه اینجوریه دولتی برو گلی🌻🌻💋💋

اینهمه آدم میرن مرکز دولتی و جواب میگیرن😍🌺

پشت گوش نندازی هاااا عزیزدلم🥺🥺🥺

آی یو آی حدودای ۲ تومن

ولی ای وی اف خیلی گرونه ۲۰ به بالاست

آی یو آی مثل اقدام طبیعیه فقط نمونه رو تورحمت

میزارن خیلی شانسش کمه 🤕🤕🤕🤕

من خودم ۲ بار انجام دادم پریود شدم منفی شد

ماه پیش آزمایشم دادم ۳ روز عقب انداختم😪😪😪

خب اگه اینجوریه دولتی برو گلی🌻🌻💋💋 اینهمه آدم میرن مرکز دولتی و جواب میگیرن😍🌺 پشت گوش نندازی ...

عزیزم مگه نگفتن هزینه های ناباروری قراره رایگان شه؟,الکی گفتن،؟مرسی از راهنماییت😍😍❤️

عزیزم مگه نگفتن هزینه های ناباروری قراره رایگان شه؟,الکی گفتن،؟مرسی از راهنماییت😍😍❤️

فداتشم پس چی هرچی میدونم بهت میگم❤

نه جیگر رایگان که نیست...☹☹😅😅

ببین باید بری عکس رنگی رحم ۷۰۰ تومن

چکاپ کامل ۶۵۰

پاپ اسمیر ۱۵۰

دوباره یه آزمایش جدید...البته من بیمه سلامتم 

بدردنمیخوره...با آزاد هیچ فرقی نداره....☹☹

کلی سونو و کلی دارو و کلی ویزیت که خرد خرد

باید پولشو پرداخت کنی...یکدفعه نه....🌺🌺

نگران نباش خدا جوری پولشو بهت میرسونه

که اصلا نمیفهمی🥲🥲😂😂😂😂❤❤❤

فداتشم پس چی هرچی میدونم بهت میگم❤ نه جیگر رایگان که نیست...☹☹😅😅 ببین باید بری عکس رنگی رحم ۷۰۰ ...

مرررسی گلم خیلی کمک کردی😍😍😍😍😍🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

مرررسی گلم خیلی کمک کردی😍😍😍😍😍🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

قربونت جیگر🌺🌺🌺

من که کاری نکردم🌻🌻

حتما پیگیرش باش گلی💋💋

اسم شهرتو توگول بزن کل مرکزهای ناباروری رو برات میاره❤

انشالله که خودت طبیعی مامان بشی خوشگله😍😍💋💋🌻