2777
2789
عنوان

جواب این از بتا مثبته یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 29 پست

بارداری عزیزم تیتر ندادی که دقیق بهت عدد بدن بتا دادی که فقط مثبت و منفی میگن الان هم بالای ۲۵ هست یعنی مثبته و بارداری مبارک باشه

اگر استرس داری برو بگو تیتر بتا میخوام بدم اما ندادی هم مهم نیست هشت هفته برو سونو

در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ ای خسته ‌ام مکن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری عزیزم تیتر ندادی که دقیق بهت عدد بدن بتا دادی که فقط مثبت و منفی میگن الان هم بالای ۲۵ هست ی ...

انشالله همینه🥺🙏

خدایا شکرت معجزت تمام زندگی منه🥰🙏 مامان لیانا🍃✨
عزیزم مثبته...بارداریت مبارک...منم ۳۰ ام موعدمه...بی بی ایم مثبت شده توکل بخدا ببین گلم عدد برات نزد ...

ممنون عزیزم انشالله همینطور باشه🥺🙏

عزیزم به دکتر نشون دادی؟به نظرم دکتر برو اگ پریود نشدی دوباره چند روز دیگ برو ازمایش بده

نه قراره شنبه ببرم به یه دکتر نشون دادم گفت مثبته حالا قراره برم پیشش همون روزم احتمالا یه از دگه بدم انشالله حتمی بشه دعا کن برام🤗

نه قراره شنبه ببرم به یه دکتر نشون دادم گفت مثبته حالا قراره برم پیشش همون روزم احتمالا یه از دگه بد ...

برا بعضیا خیلی دیر نشون میده چون دیر لقاح شده من یه جا خوندم چهل روز بعد تاخیر ازمایش مثبت شده مال توام مثبته میگن هر چهلو هشت ساعت بیشتر میشه انشالله ازمایش بعدی بتا بالاتره بارداری حتما نگران نباش 😃😃😍😍

برا بعضیا خیلی دیر نشون میده چون دیر لقاح شده من یه جا خوندم چهل روز بعد تاخیر ازمایش مثبت شده مال ت ...

ممنون عزیزم انشالله همین بشه 

مبارکه عزیزم برامنم دعاکن جنینام که انتقال دادم برام بمونن مثبت شم

میشین به امید خدا توکل به خودش

ازمایشتو تکرار کردی؟؟؟

سلام عزیزم نه سونو دادم ساک حاملگی تشکیل شده بود حدود ۵ هفتم بود گفتن دو هفته دگ برم سونو قلب