2777
2789
عنوان

دادن خبر بد 😒

1201 بازدید | 30 پست

بچه ها من یه خاله دارم که جراحی قلب باز کرده . دو بارم خونریزی مغزی کرده بعد اون . خلاصه مثل برگ خشک درخت با صد جور کنترل و مراقبت چسبوندنش به این زندگی . 

پارسال خواهر دو قلوش فوت کرد ، شش ماه بعدش مادرش . دیروز همسرش. با همسرش خیلی به هم وابسته بودن حالا بعدا تعریف میکنم که چه آدم نایابی بود 😔 الان فکر میکنه بیمارستانه و حالشم خوب نیست ولی نمیدونه فوت کرده . مامانمم صبح رفت رسید تهران تا با سایرین جمع بشن بهش بگن. 

ازتون خواهش میکنم هر طور که بلدید، به هر روش و اعتقادی براش انرژی بفرستید این یکی رو هم طاقت بیاره 😖

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله حالشون خوب بمونه💖

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
پ‌چی بود اخه همه تک و فامیلش رفتن زیرخاک این بدبخت چطور تحمل کنه فقط میگم خدا بدادش برسه😣💔

یدونه پسر داره اونم ایران نیست. نمیتونه بیاد. 

متشکرم ازت 💚

آخی💔💔براش دعا میکنم خدا بهش صبر بده

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
😭😭😭ای وای چ لحظه بدیه ...من بدنم مور مور شد. خدا بهش صبر بده ..آرامش بده😭

کاش خودم اونجا بودم . به خاطر کرونا فقط سه نفر میتونن پیشش باشن نه مجلسی نه چیزی