2821
2789
من اونیم که نگفتم. الان جاریم کولی بازی درآورده و بین شوهرم و شوهرشو خراب کرده و اصلا یه دعوایی راه ...

جالب شد😁

چ بیکارن ملت من اصن اینچیزا واسم مهم نیس هرکی دلش خواس بگه نخواس نگه

زندایی منم نگف خخخ 

توام اهمینی نده بابا وللش

فرقی نداره برای همه همینطوره زندگی شما به کسی مربوط نیست

دقیقا من خودم اینجوریم تا کسی چیزی از زندگیش نگه من نمیپرسم. به من چه اخه

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اونیم که نگفتم. الان جاریم کولی بازی درآورده و بین شوهرم و شوهرشو خراب کرده و اصلا یه دعوایی راه ...

خودت میگی کولی بازی دگ

اگ کسی میخواد رابطشو سر این چیزا قطع کنه بذا بکنه

الان جدیش بگیری تا عمر داری تو همه چیزت دخالت میکنه

ممنونم خدا جون...
جالب شد😁 کمبود داره عقده ای چیزی هس  چ بیکارن ملت من اصن اینچیزا واسم مهم نیس هرکی دلش خواس ...

کلا همینجوریه یه چیزی پیدا میکنه واسه دعوا راه انداختن. برای من مهم نیست ولی دلم برای شوهرم میسوزه چون عاشق داداششه و 6 ماهه باهاش حرف نمیزنه حتی شوهرم یکی دو بار پیشقدم شده چون کوچیکتره ولی داداشش محل نداد

کلا همینجوریه یه چیزی پیدا میکنه واسه دعوا راه انداختن. برای من مهم نیست ولی دلم برای شوهرم میسوزه چ ...

متوجه ام چی میگی 

ولی خب شما مسئول بی عقلی دیگران نیستین 

خوددرگیرن بزارید خودشون سر عقل بیان کم گم

خودت میگی کولی بازی دگ اگ کسی میخواد رابطشو سر این چیزا قطع کنه بذا بکنه الان جدیش بگیری تا عمر دا ...

کلا 6 ساله ازدواج کردیم به فاصله 4 ماه. از همون سال اول کارش همین بوده ولی همش من چیزی نگفتم چون شوهرم خیلی داششو دوس نداره نخواستم رابطشون خراب بشه ولی الان 6 ماهه ارتباط قطعه من راحتم چون سوهان اعصاب ندارم ولی شوهرم گناه داره نمیدونم چیکار کنم. از طرفیم وسط داد زدناش گفت بچت بمیره ولی من دلم نیومد به اون بگم. واسه همینم هیچ رقمه نمیخوام ببینمش بچم همش 7روزش بود😞

کلا 6 ساله ازدواج کردیم به فاصله 4 ماه. از همون سال اول کارش همین بوده ولی همش من چیزی نگفتم چون شوه ...

اشتباه نکن 

هیچ آدمی ارزش نداره غیر خانواده خودت بخوای اعاب خوردی و تحمل کنی

من خیلیییی گذشتم تا همسرم رلبطش با خانوادش بهم نخوره

داداشاش خواهرش ننه باباش

از دل و جون گذاشتم

اما ی بلایی ب سرم آوردن ک الان همسرم میگ حق نداری بری

قطع رابطه کردم

مشکل عصبی پیدا کرده بودم تیک گرفتم

اما الان میفهمم واقعا ارزشش رو نداشتن اگ از همون اول میذاشتم قیدشونو بزنه خیلی پیشرفت کرده بودم تو زندگیم

ممنونم خدا جون...
اشتباه نکن  هیچ آدمی ارزش نداره غیر خانواده خودت بخوای اعاب خوردی و تحمل کنی من خیلیییی گذشتم ...

منم همین تصمیمو دارم ولی خب شوهرم چی.... 

منم همین تصمیمو دارم ولی خب شوهرم چی.... 

شما ی زندگی واسه شوهرت بساز ک ثانیه ای به اونا فکر نکنه

باور کن آرامش زندگیت چند برابر میشه

براش برادر شو خواهر شو مادرشو پدرشو

کم کم عادت میکنه

من مادرشوهرم اینا خونشون رو ب رو خونمه بعد کاری ک باهام کردن خورد زمین دنده هاش شکست

من ب همسرم گفتم مادرته میخوای بری برو اما از من توقع نداشته باش

الان هفته ای ی بار میره سر میزنه پنج دقیقه

مشاوره بهش گف اگ زنتو دوس داری باید قید خانواتو بزنی

الان ک همسرت میدونه حق با توعه همه چیو بسپار ب خودش بگو من کار اشتباهی نکردم الانم خودت میدونی با زن داداشتو داداشت من تصمیمی ندارم دگ باهاشون رفت و آمد کنم

ممنونم خدا جون...
شما ی زندگی واسه شوهرت بساز ک ثانیه ای به اونا فکر نکنه باور کن آرامش زندگیت چند برابر میشه براش ب ...

بهش گفتم دیگه همه چی تموم اونم گفت حق داری و چیزی نگفت ولی من که میدونم ته دلش میخواد بره آدمیم نیست که بدون من بره. اما یاد کارایی که جاریم در حقم کرده میوفتم اصلا دوس ندارم تا اخر عمرم ببینمش

بهش گفتم دیگه همه چی تموم اونم گفت حق داری و چیزی نگفت ولی من که میدونم ته دلش میخواد بره آدمیم نیست ...

دلت واسه خودت بسوزه عزیزم

دو روز دگ دورجونت مث من نشی

با۲۸سال سن داشتم دیوونه میشدم

به خودکشی فک کردم از دستشون

الانم خداروهزارمرتبه شکر میکنم ک زندگیم برگشته رو غلطک و همسرم هر روز بیشتر لز دیروز دوسم داره

الانم به همسرت بگو برادرته دوس داری برو اما من نمیام

ممنونم خدا جون...
دلت واسه خودت بسوزه عزیزم دو روز دگ دورجونت مث من نشی با۲۸سال سن داشتم دیوونه میشدم به خودکشی فک ...

عزیزم مرسی که جواب دادی. پس دیگه سر حرفم میمونم. شبت بخیر😘😘