2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 31 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هزینش زیاد نیست یه میکرو درمانی برو بوتاکسم میخوای بزنی بزن صورتت ماه میشه والا ما تو فامیلمون دو قل ...

میخواد به جاریت حسودیت بشه بعد بیفتین به چشم و هم چشمی و اون نگا کنه بخنده

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
چرا ب خودت نمیرسی گلم؟از چیزای کوچیک شروع کن

اول اینکه نمیدونم چطوری به خودم برسم ..دوم بحث درامد که اصلا الان حقوق منو شوهرم صففففففر همشو وام گرفتیم که خونه بخریم با این اوضاع گرونی فقط زمین گرفتیم ...

الانم درامد ندارم 

میخواد به جاریت حسودیت بشه بعد بیفتین به چشم و هم چشمی و اون نگا کنه بخنده

آره راس میگه به اینش فکر نکرده بودم ولی تو بازم یه مقدار به خودت برس کاری نداشته باش ولی نه خیلی ضایع که انگار حسادت کردیو برا رو کم کنی به خودت میرسی 

ی الوورا هم نمیتونی بزنی؟ ربطی نداره به بچه و کارای خونه. درضمن هیچکی اجازه اظهار نظر راجب قیافه بقی ...

اتفاقا پوستم سفید و چشمام عسلی و حسابی پوستم صاف دوتا چروک ریز زیر چشمم اونارو میگفت 

و کمی دماغم کشیده

اول اینکه نمیدونم چطوری به خودم برسم ..دوم بحث درامد که اصلا الان حقوق منو شوهرم صففففففر همشو وام گ ...

خب که اینطور 

حداقل بی زبون نباش بگو من هر وقت صلاح بدونم کاریو که میدونم درسته انحام میدم کاری هم به کار بقیه ندارم 

اتفاقا پوستم سفید و چشمام عسلی و حسابی پوستم صاف دوتا چروک ریز زیر چشمم اونارو میگفت  و کمی دم ...

بابابیخیال توروخدا. الان ی سریا اینقد مشکلات دارن ک اون دوتا چروک ب چشم نمیاد اصن. بعد تو بخاطر اونا نارحتی. نمیفهممت واقعا