2777
2789
فک کنم درکل نوع مشکل مون فرق میکنه نه ؟

احتمالا !من تو جواب هیسترو نوشته بود پولیپ نداره و بعلت عدم تخمک گذاری احتمال پرو لیفراتیو داده مشه اونم گفت دارو نمیخواد چندتا علت داره کمکاری تیروئید چاقی بیش از حد شکمی دیابت که من هم کمکاری دارم هم چاقی بهم گفت باید وزنتو بیاری پایین ۸۳ کیلو شدم بخاطر تیروئید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امروز دکتر بهم گفت ضخامتت زیاده خونریزیم بندنمیاد خیلی نگرانم گف باید کورتاژ کنی

سلام عزیزم خوبی نگران نباش کورتاژ خیلی وقتا هم درمانی هم تشخیصی یعنی ممکنه مشکلت حل بشه الان چندسالتونه بچه داری

سلام عزیزم خوبی نگران نباش کورتاژ خیلی وقتا هم درمانی هم تشخیصی یعنی ممکنه مشکلت حل بشه الان چندسالت ...

ممنون خداروشکر بنر اومد

اهل قلم...📖🖊  🍀گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...        هِناس صدام میکنه❤🥲
وای من هایپرپلازی غدد لنف گردن تو سونو برام تشخیص داده هنوز نرفتم دکتر ببینم باید چه خاکی تو سرم بکن ...

نگران نباش دوست منم اینطوری شده بود بعد ی عالمه سونو ازمایش اخرش کفتن چیز مهمی نیست التهاب بوده 

من رفتم هیستروسکوپی گفتن مشکل خاصی نداری بخاطر اینکه تخمک گذاری نداشتی دیواره رحمت ضخیم شده بود  ...

مبشه جواب منم بدین؟ شما خوب شدین؟ منم هایپرپلازی ساده هست جواب پاتولوزیم..ماه پیش یک پولیپ عمل هیسترو کردم جواب پاتولوژی این بود