2777
2789
با موم عربی؟ خیلی اذیت میکنه تا قلقش بیاد دستت

موم عربی نه. موم سرد آلوئه ورا. میریزم تو خشاب( یه جور دستگاهه) میزنم به برق خودش گرمش می‌کنه میزنم به بدنم و پد میذارم روش و میکشم. کل بدنم یه ساعته تموم میشه

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی موم پوست و خراب نمیکنه یا منافذ و باز کنه و مو رو ضخیم کنه؟

نازک می‌کنه تا ضخیم. با ژیلت ضخیم میشه ولی با موم نه. منافذ هم اگه باز بشه که من مشکلی نداشتم تا حالا. در ضمن مثل یه لایه بردار هم هست واسه پوست واسه همین پوست روشن تر میشه بعد از اپیلاسیون با موم

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
اها مرسییی گلی🥰 خیلی لطف کردی

عزیزمی بوس😙

موم عربی نه. موم سرد آلوئه ورا. میریزم تو خشاب( یه جور دستگاهه) میزنم به برق خودش گرمش می‌کنه میزنم ...

اهاااا اره منم همینجوری شیو میکنم 

فک کردم این موم عربیارو میگی که دیگ نیاز به گرم کردن نداره

اهاااا اره منم همینجوری شیو میکنم  فک کردم این موم عربیارو میگی که دیگ نیاز به گرم کردن نداره

نه بابا یه بار خواستم امتحان کنم سازنده‌اشو مورد عنایت قرار دادم از بس اعصابمو خراب کرد😂

از عطاری یا داروخونه میگیری

عطاری 

داروخانه از این پودرهای صنعتی داره که خاصیتی ندارن

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
برای بیکینی هم استفاده میکنی؟

فقط برای همونجا استفاده میکنم بقیه بدنمو لیزر کردم 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.